Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

MacGyver

Seizoen 5
40:56

Seizoen 5, Aflevering 15

4,0 13 x
Als Mac en Riley vermist raken en 24 uur later wakker worden in een maïsveld zonder zich te herinneren hoe ze daar zijn gekomen, moeten ze het mysterie ontrafelen om erachter te komen wie ze heeft meegenomen en hoe ze de nanotrackers in hun lichaam kunnen verwijderen.
41:07

Seizoen 5, Aflevering 14

3,0 6 x
Mac en Desi reizen met Bozer naar zijn ouderlijk huis wanneer zijn tante sterft bij een tragisch ongeval, maar ze ontdekken al snel dat ze mogelijk is vermoord omdat ze probeerde de vervuilde watervoorziening van de stad bloot te leggen.
41:21

Seizoen 5, Aflevering 13

3,0 3 x
Terwijl Mac en het team zich verdiepen in de wereld van de Italiaanse autocultuur om een ¶¶ondergedoken misdaadbaas op te sporen, moet Mac op Desi leunen wanneer hij ontdekt dat hij het vermogen om zijn handen te beheersen verliest.
41:27

Seizoen 5, Aflevering 12

3,0 6 x
Mac, Desi en Russ gaan undercover tijdens een koninklijk Indiaas huwelijk om een ¶¶prinses te beschermen wiens beleid haar leven in gevaar zou kunnen brengen.
41:28

Seizoen 5, Aflevering 11

4,0 6 x
Mac en Riley gaan samen naar het buitenland om een ¶¶ineenstorting van de regering te voorkomen.
41:23

Seizoen 5, Aflevering 10

4,0 5 x
Terwijl ze op een missie zijn om een ¶¶Codex-leider op te sporen, ontdekken Mac en het team dat Murdoc hun communicatie heeft gehackt en deze maandenlang heeft opgenomen.
40:10

Seizoen 5, Aflevering 9

3,0 4 x
Als Mac en het team niet kunnen voorkomen dat gevoelige informatie in Codex' handen valt, moet Mac een verticale klif beklimmen met alleen uitrusting die hij zelf in elkaar kan knutselen om te voorkomen dat de informatie wordt verzonden.
40:02

Seizoen 5, Aflevering 8

3,0 1 x
Mac en zijn team moeten Matty's voormalige mentor, Ian Cain, en zijn ambassadepersoneel helpen wanneer ze een dodelijke, mysterieuze ziekte krijgen. Taylor en Bozer werken samen met Jerry Ortega om een ¶¶Codex-cel te infiltreren.
40:59

Seizoen 5, Aflevering 7

4,0 6 x
Mac en een vriend ontwikkelen een geheime experimentele kankerbehandeling, dit wordt ontdekt wanneer criminelen hun laboratorium doorzoeken. Ze kidnappen Mac's partner en willen een nieuw zenuwgas creëren.
41:20

Seizoen 5, Aflevering 6

3,0 6 x
COVID-19 is uitgebroken: Max, Bozer en Riley moeten thuis blijven maar tegelijk ook een lopende misdaad in het huis van hun buurman stoppen. De romantische affaire van Russ krijgt ingewikkeldere wending als ze samen in quarantaine gaan.
Archief