Mag Ik U Kussen?

Afleveringen

Praktische tatoeages

3,9 420 x
Bart Cannaerts en Josje hebben alvast een ding gemeenschappelijk: ze hebben allebei tatoeages. Toch zijn die van hem eerder praktisch bedoeld.

K3-medley

3,0 193 x
Geen nieuwjaarsbrieven voor Bart Cannaerts. Hij probeert Josje te verleiden met een originele K3-medley. De kandidaten en het publiek waren onder de indruk.

Wil jij met mij naar 'de mis'?

4,0 103 x
Josje is gelovig opgevoed en wil dolgraag eens met Bill 'naar de mis gaan'. Bill ziet dat helemaal zitten en wil haar alle hoeken van de kerk laten zien.

31 december 2016

3,3 736 x
Feestelijke oudejaarsspecial van het humoristische verleidingsprogramma met als prooi, Josje Huisman en de drie verleiders: Bill, Bart en Tom.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.