Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Make Belgium Great Again

Make Belgium Great Again herbekijken

Seizoen 2
1:05:00

Aflevering 7

4,0 3 x
In de laatste aflevering van Make Belgium Great Again neemt Frances ons schoonheidsideaal onder de loep en zoekt ze uit waarom we zo vaak foto's met een filter over posten. De Indische stewardess Nidhi kan eindelijk Luc, haar redder in nood bij de aanslagen, persoonlijk bedanken.
1:05:00

Aflevering 6

3,0 4 x
In de zesde aflevering van Make Belgium Great Again doet Frances een poging om de natie meer te doen lachen... en gaat ze op zoek naar pleeggezinnen. In Vlaanderen wachten momenteel 980 kinderen op een geschikt pleeggezin en zijn er nog altijd te weinig kandidaat-pleeggezinnen om elk kind een warme plek te bieden.
1:06:00

Aflevering 5

3,0 12 x
In deze aflevering gaat Frances samen met Josje Huisman de strijd aan tegen Fast Fashion en gaat ze op zoek naar een verloren legermakker. En met enkele verregaande pogingen probeert Frances een gezin te overtuigen van het belang van rookmelders in hun huis, om daarna de rest van het land te overtuigen...
1:00:00

Aflevering 4

4,3 12 x
In de vierde aflevering van Make Belgium Great Again probeert Frances niet alleen de natie fysiek aan het bewegen te krijgen, ze wil ook zoveel mogelijk mensen overtuigen om aan vrijwilligerswerk te doen. Ook zijzelf werd door haar redactie blind gedropt op een rouwkamp voor jongeren.
57:00

Aflevering 3

3,5 2 x
België hoort bij de 3 slechts presterende landen qua fietsdodelijkheid in Europa. In 2018 stierf er bijna elke week een fietser in ons verkeer en raakten elke dag 28 mensen gewond op de fiets. Een uitgelezen thema voor Frances en Make Belgium Great Again om mee aan de slag te gaan. In aflevering 3 gaan ze ook de strijd aan...
1:02:00

Aflevering 2

3,0 13 x
In de tweede aflevering gaat Frances in heel het land aan de slag om de bijen te redden en wordt ze de grootste supporter van de liefde.
1:02:00

Aflevering 1

4,0 4 x
Frances Lefebure is helemaal terug! Samen met haar team roept ze alle Vlamingen op om van ons land een betere plek te maken. In de eerste aflevering wordt een grootschalige inzamelactie van klein elektro op poten gezet ten voordele van Rode Neuzen Dag en wordt er werk gemaakt van een bijzondere zoektocht.
Seizoen 1

Aflevering 1

3,3 19 x
Frances Lefebure had het afgelopen jaar een missie. Een geheime missie. Samen met een groep tv-makers probeerde ze van ons land een betere plek te maken. Is het leven hier dan zo slecht? Zeker niet. Maar we worden elke dag geconfronteerd met problemen. Klein of groot. Het komt er altijd op neer: als niemand iets probeert, ...

Aflevering 2

3,5 14 x
Frances Lefebure en haar team proberen in deze aflevering iets te doen aan het grote plastic probleem. Een wereldprobleem eigenlijk. Want als we verder doen zoals we bezig zijn, zit er vanaf 2050 méér plastic in zee dan vis. En de verandering kan klein beginnen: gewoon bij jezelf. Om dat duidelijk te maken gaat Frances voo...

Aflevering 3

4,0 16 x
In de derde aflevering van Make Belgium Great Again trekt de ploeg de landgrenzen over om de gestolen fiets van een 14-jarige jongen terug te zoeken. En dat loopt niet helemaal zoals gepland.
Archief