Making A Scene

Making A Scene gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Making A Scene

In een speciale geanimeerde aflevering van Making A Scene wilden James Franco en zijn gezelschap Guns n Roses "Welcome to the Jungle" combineren met American Horror Story.

Seizoen 3
Harry Potter en zijn vrienden hebben een leuke tijd wanneer Voldetrump opduikt om hun plezier te bederven! Kijk hoe James Franco Kanye West's "Famous"-video mixt met de cast van Harry Potter.
Stranger Things staat op het punt een beetje vreemder te worden als James Franco ons wil laten zien hoe Lady Gaga ondersteboven zou feesten.
Wat als Edward Scissorhands meer knipte dan haar en struiken? James Franco beantwoordt die vraag terwijl hij Edwards Scissorhands combineert met "Baby Got Back" van Sir Mix A Lot.
Gevestigd in een vervallen speelhal op een sombere promenade, mixen James Franco en zijn gezelschap de culthit Mr. Robot met Drake's iconische videostijl.
Onder leiding van James Franco brengt een liefdesvijfhoek de leden van 1Direction tot bloedige slagen in deze exotische mix van "What Makes You Beautiful" en Fight Club.
Wie wil Justin Bieber niet vermoorden? Niemand zo lijkt, althans in deze perfecte mashup van Bieber's "Boyfriend" en Pretty Little Liars. Brittany Furlan speelt een gastrol als mogelijke verdachte.
James Franco en zijn gezelschap combineren Madonna's "Like a Virgin" met stripheld Spiderman, wat ontstaat is een verward web van romantiek en lust. Soort van.
James Franco vraagt zich af wat er gebeurt als Pablo Escobar bevriend raakt met Michael Jackson? Hé, het zou kunnen gebeuren. En als ze dat doen, is het een kruising tussen een klassieke MJ-muziekvideo en een duister broeierig misdaaddrama.
James Franco herhaalt zijn beruchte rol in Pineapple Express in de iconische gele jurk van Beyonce uit haar "Hold Up"-video rockt en maakt de perfecte mix.
Archief