Man Seeking Woman

Oktober 2017
20:00

Aflevering 10

4,0 13 x
Na talloze mislukte relaties, probeert Josh Maggie terug voor zich te winnen. In de hoop dat Maggie hem aantrekkelijk zal vinden ondergaat hij enkele drastische veranderingen. Dat heeft echter negatieve gevolgen voor hem en iedereen rondom hem.
20:00

Aflevering 9

3,0 9 x
Liz heeft het bijzonder moeilijk na de breuk met Leo. Ze besluit zich opnieuw open te stellen voor liefde, maar ze legt de lat iets te hoog. Uiteindelijk geeft ze haar moeder de toestemming om een date regelen. De avond blijkt vol verrassingen te zitten.
19:00

Aflevering 8

4,0 6 x
Josh is ervan overtuigd dat hij eindelijk zijn soulmate heeft gevonden. Maar wanneer zijn beste vriend Mike niet in dat plaatje lijkt te passen wordt Josh geconfronteerd met een moeilijke keuze.
19:00

Aflevering 7

3,0 7 x
Josh vindt het verschrikkelijk om single te zijn en is het zat om zich altijd het derde wiel aan de wagen te voelen. Wanneer hij samen met Mike uitgenodigd wordt voor een huwelijksfeest, is hij dan ook allesbehalve enthousiast. Tot overmaat van ramp ontdekt Josh dat Maggie ook op het trouwfeest aanwezig is, vergezeld door haar zelfzekere en succesvolle nieuwe vriend. Mike probeert Josh te overtuigen om er het beste van te maken, maar de problemen gaan van kwaad naar erger.
18:00

Aflevering 5

4,0 12 x
Cupido richt onverwachts zijn pijlen op een vrouw die meteen valt voor de charmes van Josh. Dolblij stelt Josh haar voor aan iedereen die hij kent, om te bewijzen dat hij helemaal niet zo'n loser is. Maar wanneer haar intimiderende ex-vriend op bezoek komt, bedreigt zijn jaloezie en onzekerheid hun gloednieuwe relatie.
20:00

Aflevering 4

4,0 11 x
Josh is nog niet klaar om terug te daten, maar zijn familie dringt aan. Wanneer Liz een ongemakkelijk afspraakje regelt tussen Josh en haar vriendin Maude, eindigt het toch beter dan verwacht. Josh' familie gaat tot het uiterste om te achterhalen wat er nu precies speelt tussen hem en Maude. En wanneer Maude een volgende stap wil zetten in hun relatie komt Josh verrassend uit de hoek.
19:00

Aflevering 3

4,0 16 x
Liz vindt dat Josh de hulp van Mike niet nodig heeft om een vriendin te vinden, maar Josh heeft het moeilijk met vrouwen te benaderen. Tijdens een avondje uit ontdekt Josh dat Mike's aanpak verbazingwekkend is. En zelfs wanneer het geluk voor één keer aan Josh zijn zijde staat, loopt alles in het honderd.
September 2017
20:00

Aflevering 2

3,0 19 x
Josh wordt nog steeds achterna gezeten door zijn verleden met Maggie en schakelt de hulp in van een exorcist. Het exorcisme zal echter niet voltooid zijn totdat Josh erin slaagt de lakens te delen met een andere vrouw. Josh wil daarom Laura contacteren, maar hij weet niet goed hoe hij het moet aanpakken. Met slechts één kans om een goede indruk te maken, vraagt hij zijn vrienden om advies.
20:00

Aflevering 1

3,0 17 x
Wanneer zijn vier jaar lange relatie met Maggie tot een einde komt, kan Josh zich daar moeilijk overheen zetten. Zijn perfectionistische zus Liz regelt een rampzalige blind date, en de raad van zijn vriend en rokkenjager Mike blijkt ook geen grote hulp. Josh is dan ook zeer gelukkig wanneer zijn ex hem uitnodigt voor een feestje, maar bij aankomst stoot hij op een verrassing waar hij nog niet klaar voor is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.