Mare Fuori

Laatste aflevering
Mare Fuori

Filippo en Carmine proberen Naditza's huwelijk tegen te houden, nadat ze zijn ontsnapt aan de executie die bedoeld was voor Edoardo. Rosa, de zus van Ciro, komt de gevangenis binnen.

Mare Fuori gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Carmine heeft een gewetenscrisis wanneer hij oog in oog staat met Pirucchio.
Carmine bedenkt, met de hulp van Pino, een plan om Pirucchio uit het isolement te halen.
Carmine ontdekt wie de dader van de moord is en krijgt een wapen om hem te doden terwijl de herinnering aan Nina hem kwelt.
Massimo zet zijn onderzoek voort en ontdekt wie schuldig is aan de moord op Nina, maar ondertussen wordt hij geconfronteerd met een plotselinge familiecrisis.
Nadat Massimo ontdekt dat Nina's moordenaar in de IPM zit, besluit hij zijn eigen ding te doen en plaatst hij de vermeende daders in isolatie om te proberen de waarheid te achterhalen.
Paola slaagt erin de voogdij over de kleine Futura te krijgen. Edo en zijn familie ontdekken dat Sasà in de gevangenis zit wegens verkrachting.
We komen erachter dat Beppe eerder een relatie had met een zwart meisje, Latifah.
De magistraat zorgt ervoor dat Carmine terugkeert naar het detentiecentrum, maar de jongen wil niet dat zijn dochter een Di Salvo wordt en vertrouwt haar toe aan Nina's moeder.
Naditza wordt, zonder medeweten van haar ouders, aan Filippo's familie gegeven om voor haar te zorgen, in afwachting van Filippo's overplaatsing naar Milaan.
Sasà, een jongen uit Napels, komt het detentiecentrum binnen voor een misdaad die niet wordt onthuld.
Carmine zweeft tussen leven en dood, maar Nina geeft niet op. Ze is ervan overtuigd dat je een toekomst zelf moet creëren om er eentje te hebben.
Archief