Married... With Children

November 2019
25:00

Seizoen 5 - 20. Top of The Heap

4,0 2 x
Al Bundy verliest zijn televisie omdat hij slecht gewed heeft op de bokswedstijd van Vinnie Verducci, de ongelooflijk domme zoon van zijn jeugdvriend Charlie. Deze wil dat de naïeve Vinnie zo snel mogelijk een rijke vrouw vindt. Vader en zoon kleden zich op en sluipen binnen op een elitair galabal.
25:00

Seizoen 5 - 19. Kids ! Wadaya Gonna Do ?

3,0 2 x
Al Bundy betrapt Buck met een meisje. Hij is trots op zijn zoon. Kelly wil op kamp gaan met enkele modellen, maar ze moet hiervoor een centje bijverdienen. Ze besluit op een groep probleemkinderen te passen, terwijl Al en Peg de woonkamer van Marcy inpalmen.
25:00

Seizoen 5 - 18. Weenie Tot Lovers & Other Strangers

4,0 2 x
Buck krijgt de unieke kans om de president te ontmoeten. Maar hiervoor moet Al Bundy zijn laatste honderd dollar uitgeven. Hij besteedt het geld liever aan de verkiezingscampagne van Kelly, die het nieuwe gezicht kan worden van Weenie Tots, de favoriete snack van de Bundy's. Als Kelly verkozen wordt, krijgen ze een jaar la...
25:00

Seizoen 5 - 17. Oldies But Young 'Uns

3,0 5 x
Al Bundy kan zich de titel van één van zijn favoriete liedjes niet herinneren en hij vraagt hulp aan zijn jeugdvriend Charlie Verducci. De mannen genieten ervan om mekaar terug te zien, tot Charlie's zoon, de playboy Vinnie, zijn pijlen richt op Kelly.
25:00

Seizoen 5 - 16. All Night Security Dude

4,0 7 x
Boven de schoenwinkel van Al Bundy wordt een gymzaal geopend voor zwaarlijvigen. Wanneer het plafond instort tijdens een dansoefening, zit Al zonder werk. Tot de winkel hersteld is, gaat hij aan de slag als nachtwaker in de school van Kelly en Bud.
25:00

Seizoen 5 - 15. A Man's Castle

3,0 6 x
Peggy besteedt de laatste spaarcenten van Al Bundy aan een cursus interieurvormgeving. Hij is razend en maakt Peggy duidelijk dat ze niets aan hun huis mag veranderen. Maar de moeder des huizes drijft haar willetje door en neemt zijn badkamer onder handen.
25:00

Seizoen 5 - 14. Look Who's Barking

3,0 2 x
Hond Buck heeft er genoeg van dat ten huize Bundy niemand naar hem opkijkt. Hij besluit de wijde wereld in te trekken en ontmoet het teefje van zijn leven. Buck neemt haar mee naar huis, zodat hij altijd gezelschap heeft. De twee honden worden met open armen ontvangen, maar wanneer zij met alle aandacht gaat lopen, krijgt ...
25:00

Seizoen 5 - 13. The Godfather

3,0 3 x
Al en Peg ontdekken dat Kelly een lief heeft van eenenveertig jaar. Al wil de kerel vermoorden, tot hij hoort dat Harry de toekomstige burgemeester is. Plots kan Harry niets meer verkeerd doen. Door de connectie met Harry voelt Al zich immers een man van aanzien en hij gaat zich gedragen als een maffiabaas.
25:00

Seizoen 5 - 12. Married ... with Who

3,0 5 x
Marcy is tijdens een dronken nacht getrouwd met een zekere Jefferson. Wanneer hij best lijkt mee te vallen, wil ze een groot tuinfeest geven. Ze vertrouwt Al haar spaarcenten toe, zodat hij het feest kan organiseren.
25:00

Seizoen 5 - 11. And Baby Makes Money

4,0 3 x
Een rijke oom van Al sterft en belooft in zijn testament dat de eerste in de familie die een kind naar hem noemt een half miljoen dollar krijgt. Al Bundy begint te fantaseren en zet zijn seksuele remmingen aan de kant. Hij beseft echter niet dat Peg nog steeds de pil neemt en absoluut geen derde kind wil.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.