Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Married... With Children

Married... With Children herbekijken

Maart 2020
25:00

Seizoen 11 - 9. Crimes Against Obesity

4,3 58 x
Al is jarig en dat moet gevierd worden. Jefferson loopt langs bij de schoenenwinkel om Al uit te nodigen voor een lunch in The Jiggly Room.
25:00

Seizoen 11 - 8. God Help Ye Merry Bundymen

3,0 20 x
Het eind van de kerstperiode komt in zicht. Al en Griff zijn verbaasd, als blijkt dat hun bazin Gary twee jonge stagiairs heeft aangeworven om te helpen in de schoenwinkel.
25:00

Seizoen 11 - 7. The Juggs Have Left The Building

3,0 18 x
Peggy vindt dat het hoog tijd wordt voor een familievakantie. Ze slaagt er zelfs in om Al daarvan te overtuigen. De hele familie trekt naar Branson. Nadat Peggy er vandoor gaat met de portefeuille van Al en al het geld uitgeeft in de souvenirwinkeltjes, blijft er geen geld meer over om het hotel te betalen.
25:00

Seizoen 11 - 6. A Bundy Thanksgiving

4,0 12 x
Thanksgiving is het favoriete feest van Al. Elke keer trakteert hij zichzelf op een heerlijk gerecht uit het restaurant van Aunt Maddie.
25:00

Seizoen 11 - 5. Requiem For A Chevyweight part 2

3,0 12 x
Nu de wagen van Al Bundy het heeft begeven, spoort de familie hem aan om een nieuwe auto te kopen. Ondanks zijn slechte financiële situatie laat Al zijn oog vallen op een sportieve bolide.
25:00

Seizoen 11 - 4. Requiem For A Chevyweight part 1

4,0 7 x
Al Bundy is in alle staten wanneer zijn geliefde Dodge het laat afweten. Als blijkt dat de wisselstukken voor de wagen uiterst zeldzaam en duur zijn, ruiken Peggy en de kinderen een buitenkans. Ondertussen denkt Al met weemoed terug aan de mooie tijden die hij in zijn auto heeft beleefd...
23:00

Seizoen 11 - 3. Kelly's Gotta Habit

3,0 26 x
Kelly wil dolgraag de hoofdrol spelen in een reclamespot voor het lokale nonnenklooster. De hoofdzuster staat er echter op dat hun actrice de kuisheidsregels naleeft. Kelly begint al snel het geflirt met mannen te missen.
21:00

Seizoen 11 - 1. Twisted

4,0 16 x
Bud krijgt in de gaten dat zijn vriendinnetje opgewonden raakt door gevaarlijke situaties. Daarom probeert hij de komst van een storm na te bootsen.
25:00

Seizoen 8 - 26. Kelly Knows Something

3,0 9 x
Al Bundy schrijft zich in voor een gloednieuw spelprogramma, waarbij de winnaar tienduizend dollar kan winnen. Al kan het geld goed gebruiken, want zijn televisie is kapot. Hij wint de preselectie, maar de programmamakers besluiten hem niet in de studio uit te nodigen omdat hij te weinig persoonlijkheid heeft. Al laat zich...
23:00

Seizoen 8 - 25. Al Goes Deep

4,0 7 x
Jefferson verliest bij het gokken drieduizend dollar van Marcy. Hij is ten einde raad en vraagt Al Bundy om hulp. Hij stelt voor om veel geld in te zetten op een voetbalwedstrijd. Op papier kan hun ploeg niet verliezen, althans tot hij hun sterspeler Kelly ontmoet.
Archief