Matchmakers

Mei 2018
47:50

Seizoen 1 - Aflevering 7

Verlopen 4,0 36 x
In de laatste aflevering verrast Jani alle singles, die door hun vrienden werden gekoppeld in Matchmakers, met een bezoekje. Dé vraag waar we telkens een antwoord op willen: is het tot een relatie gekomen of niet?Zita heeft ondertussen een huisje gekocht en is aan het renoveren, Maëlle is aan het werk op de materniteit van het ziekenhuis, Dimi bij een ijsboer in Sint-Niklaas. Zij, maar ook Koen, Jesse en Elia gingen ondertussen op reis. Maar niet alle reizen verliepen zoals het gepland was. Maë...
52:38

Seizoen 1 - Aflevering 6

Verlopen 4,3 36 x
Dimi is 31 jaar en een patissier die bouwvakker werd. Hij is bijzonder sportief en legt de lat voor zijn toekomstige heel erg hoog. Dat is meteen de voornaamste reden waarom Dimi al 4 jaar als vrijgezel door het leven gaat. Zijn vrienden vonden dat nu wel lang genoeg en nemen het initiatief om, samen met Jani, een goeie vriendin te zoeken.
57:48

Seizoen 1 - Aflevering 5

Verlopen 4,0 39 x
HR-manager Elia uit Turnhout is 27 jaar, super spontaan, altijd grappig, maar al een tijdje single. Volgens zijn vrienden vist hij altijd in dezelfde vijver. En dus zijn de visjes op. Elia verlangt naar een vaste relatie waarmee hij iets kan opbouwen. Zijn vrienden willen hem dus niet alleen een peer stoven, maar uit liefde voor hun vriend een lief voor hem vinden.
55:30

Seizoen 1 - Aflevering 4

Verlopen 3,0 43 x
Jesse (29) is een lieve, sociale gast uit Wijgmaal, hij is leerkracht LO in een lagere school. Naast zijn werk speelt hij voetbal en wil hij personal trainer worden. Hij is zot van chocolade en comedy en is een groene jongen. Hij kocht een paar jaar geleden een eigen huis waar hij samen met zijn twee beste vrienden woont. Het zijn die vrienden - die zelf ook nog vrijgezel zijn - die vonden dat het tijd werd dat Jesse van 't straat geraakte en hem in enkele dates lokten.
April 2018
55:51

Seizoen 1 - Aflevering 3

Verlopen 4,3 60 x
Maëlle is een single vroedvrouw van 29 jaar uit Berchem. Ze is zelfzeker, modebewust en houdt van vettige klap. Als Maëlle op date gaat, maakt ze op voorhand een scenario in haar hoofd waaraan de avond moet voldoen. Maar dat geeft stress en bleek tot op heden geen goede strategie. Maëlle heeft veel toffe vriendinnen die alleen maar het beste voor haar willen. Zij smeden samen met Jani een complot...
54:14

Seizoen 1 - Aflevering 2

Verlopen 3,0 49 x
Koen is 35 en werkt als copywriter bij KBC. De man met Limburgse roots die nu in Kessel-Lo woont, was zeventien jaar lang samen met zijn high school sweetheart. Koen date wel af en toe, maar zonder groot succes. Zelf zal hij niet spontaan op een vrouw afstappen, al is hij een heel sociale kerel. En net daar komen zijn Matchmakers goed van pas: broer Jo en collega's Hilde, Jos en Bart vonden dat het tijd was om enkele liefdescomplotten te smeden.
49:26

Seizoen 1 - Aflevering 1

Verlopen 4,0 88 x
De achtentwintigjarige Zita uit Gent is al twee jaar single. Haar vrienden Annelies, Nastasia, Laura en Stijn en zus Carmen begrijpen niet waarom de knappe en grappige Zita al twee jaar alleen is en schreven haar stiekem in voor Matchmakers. Zita zelf vindt het stilaan ook tijd voor een relatie, maar Tinderdaten ligt haar niet zo goed. In een ideale wereld ontmoet ze iemand tijdens het uitgaan, maar de ware is ze er nog niet tegengekomen. Omdat haar vriendengroep zich aan het settelen is, is he...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.