Máxima

Laatste aflevering
44:00
Máxima

Na een teleurstellende ervaring in Brussel keert Máxima met een gebroken hart terug naar Argentinië. Máxima vraagt haar vader naar zijn verleden. Willem-Alexander probeert Máxima's hart te heroveren, maar een verontrustend telefoontje brengt hun relatie opnieuw in gevaar.

Máxima gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Máxima verhuist naar Brussel om aan haar integratie te beginnen. Vanwege Willem-Alexander's drukke agenda, voelt ze zich eenzaam en mist ze haar familie en vrienden. Tegelijkertijd worstelt ze met haar loyaliteit aan haar vader, kritische vragen van de pers en een pijnlijke onthulling in een roddelblad.
Als de pers weet krijgt van de nieuwe liefde van de kroonprins, wordt Máxima in New York voortdurend achtervolgd door paparazzi. De situatie escaleert wanneer de media de geschiedenis van Máxima's vader in verband brengt met het moorddadige Videla-regime.
Máxima en Willem-Alexander ontmoeten elkaar op een feestje van gemeenschappelijke vrienden in Sevilla. De vonk slaat over en er bloeit een romance tussen de twee. Wanneer hij haar meeneemt naar Den Haag om zijn ouders te ontmoeten, doet Máxima haar uiterste best om een goede indruk achter te laten.
Archief