Mayor Of Kingstown

Laatste aflevering
48:00
Mayor Of Kingstown

Kingstown Prison vervalt in complete chaos. Mike probeert een rel te stoppen die voor iedereen serieuze consequenties zal hebben.

Mayor Of Kingstown gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:00
Tracy heeft goed nieuws voor Kyle. Mike en Iris brengen een rustige dag door bij het huisje, zich onbewust van de escalerende problemen in de stad.
52:00
Kyle en de politie van Kingstown onderzoeken de plaats delict. Mike neemt het heft in eigen handen. Sam maakt een kostbare fout.
54:00
Mike is op zoek naar antwoorden en gaat op bezoek bij Milo. De spanning in de mannengevangenis bereikt een hoogtepunt. Mike doet een verontrustende ontdekking.
48:00
Wanneer er een gevecht uitbreekt op de binnenplaats, belandt Sam weer in de problemen. Milo gaat tot het uiterste om te krijgen wat hij wil. Mike stuurt een bericht.
44:00
Na een schietpartij worden Kyle en Ian ondervraagd door Binnenlandse Zaken. Bunny vraagt Mike om hulp met een familielid.
44:00
Iedereen wil wat van Mike. Hij herinnert ze eraan wie er de baas is. Iris bezoekt het kantoor van Mike. Miriam en Mike bespreken de toekomst van Kyle.
52:00
Na een tragisch ongeluk met dodelijke gevolgen volgt er een klopjacht. Ondertussen zoekt Mike contact met een voormalig contactpersoon in de gevangenis.
47:00
Bendeleider Bunny is boos als een van z'n mannen wordt opgepakt. Mike bemiddelt een deal en wordt later bezocht door twee FBI-agenten voor wie Mitch heeft gewerkt. Milo vertelt Josef hoe hij dichter bij Mike kan komen.
1:02:00
De broers Mitch en Mike McLusky zijn in Kingstown, thuishaven van meerdere gevangenissen, als tussenpersoon voor gevangenen en de gemeenschap. Als een jonge bewaker, Sam, een brief moet bezorgen aan een gevangene, zorgt Mike dat hij vrijuit gaat.
Archief