Monk

Afleveringen
41:00

Aflevering 16

Verlopen 4,0 89 x
Monk werd vergiftigd en de dader is ondertussen dood. Zonder hem, weten de dokters echter niet welk antigif ze Monk moeten geven. Terwijl hij de dood in de ogen kijkt, opent Monk het geschenk dat Trudy heeft achter gelaten voor hem, net voor ze stie...
40:00

Aflevering 15

Verlopen 3,0 53 x
Monk wordt opgeroepen naar een crime scene, waar hij jaren geleden het nieuws vernam dat zijn vrouw vermoord werd. Hij begint aan het belangrijkste onderzoek van zijn leven.
39:00

Aflevering 13

Verlopen 3,0 45 x
Monk onderzoekt wie Kapitein Stottlemeyer en zijn verloofde T. K. Jensen bedreigt, aan de vooravond van hun huwelijk.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.