Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mr. Bean

Mr. Bean herbekijken

Seizoen 1
24:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Do It Yourself Mr. Bean

4,0 17 x
Mr. Bean weet weer alle aandacht op zich te richten door op een hoogst ongebruikelijke manier spullen met zijn auto te vervoeren.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Merry Christmas Mr. Bean

3,0 26 x
De neurotische Mr. Bean zit ook met de kerstdagen niet stil. Zo maakt hij vrienden bij het Leger des Heils, rijdt hij naar huis met de grootste kerstboom die hij maar kan vinden en koopt hij een mooi cadeau voor zijn vriendinnetje. Dat over smaak niet valt te twisten, ondervindt Mr. Bean dan ook aan den lijve als hij met k...
26:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Hair by Mr. Bean of London

4,0 15 x
Mr. Bean gaat naar de kapper. Al snel gaat hij zelf aan de slag met de schaar en meet verschillende nietsvermoedende klanten een compleet nieuwe haarstijl aan.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Good Night Mr. Bean

4,0 14 x
Mr. Bean heeft last van slapeloosheid en gaat op zoek naar een manier om de slaap weer te vatten.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Tee Off Mr. Bean

4,0 13 x
Mr. Bean gaat voor het gemak eens naar een wasserette. Zelfs dit gaat bij hem niet onopgemerkt. Hij raakt zijn broek kwijt en maakt ruzie. Ook volgt Mr. Bean een golfcursus; het balletje raken is voor hem al een sport op zich.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Back to School Mr. Bean

4,0 12 x
De school waar Mr. Bean gezeten heeft, organiseert een open dag. Een reden voor de onhandige Engelsman om zijn oude school te vereren met een bezoekje. Zo belandt Mr. Bean midden in een tekencursus waar een naaktmodel aanwezig is en verkent hij het oude schoolterrein met zijn onafscheidelijke rijdende vriend: zijn Mini.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Mind the Baby Mr. Bean

3,0 12 x
Mr. Bean bezoekt een drukke fancy fair in de stad. Tijdens zijn wandeling over deze markt, ontfermt hij zich op geheel eigen wijze over een baby waarvan de ouders onvindbaar zijn.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Mr. Bean in Room 426

4,0 27 x
Mr. Bean verblijft een avond op een hotelkamer. Hij kan niet direct de slaap vatten en gaat op onderzoek uit.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Mr. Bean Rides Again

4,0 13 x
Mr. Bean schiet een man te hulp die een hartaanval heeft, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. Zijn pogingen om een brief te posten mislukken jammerlijk, maar na verschillende tegenslagen vertrekt Mr. Bean, gelukkig en wel, met het vliegtuig op vakantie.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Trouble with Mr. Bean

4,0 16 x
Mr. Bean oververslaapt zich, maar met wat puik stuurwerk raakt hij nog op tijd bij de tandarts. De tandarts wenst echter dat hij helemaal niet was komen opdagen. Mr. Bean brengt de namiddag door in het park, waar hij zijn picknick moet delen met een ongewenste gast.
Archief