Mr. Bean

Mr. Bean gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Mr. Bean

Mr. Bean gaat shoppen in een groot warenhuis en maakt hierbij gebruik van zijn nieuwe creditcard. Na het winkelen trakteert hij zichzelf op een diner in een chic restaurant. Daar bestelt hij een steak tartare, maar hij weet niet dat dit rauw vlees is. Als hij hierachter komt, pr...

Seizoen 1
24:00
Mr. Bean weet weer alle aandacht op zich te richten door op een hoogst ongebruikelijke manier spullen met zijn auto te vervoeren.
26:00
Mr. Bean gaat naar de kapper. Al snel gaat hij zelf aan de slag met de schaar en meet verschillende nietsvermoedende klanten een compleet nieuwe haarstijl aan.
24:00
Mr. Bean heeft last van slapeloosheid en gaat op zoek naar een manier om de slaap weer te vatten.
25:00
Mr. Bean gaat voor het gemak eens naar de wasserette. Maar zelfs dit gaat bij hem niet onopgemerkt; hij geraakt zijn broek kwijt en maakt ruzie. Ook volgt Mr. Bean een golfcursus; het balletje raken is voor hem al een sport op zich.
24:00
De school waar Mr. Bean gezeten heeft, organiseert een open dag. Een reden voor de onhandige Engelsman om zijn oude school te vereren met een bezoekje. Zo belandt Mr. Bean midden in een tekencursus waar een naaktmodel aanwezig is en verkent hij het oude schoolterrein met zijn onafscheidelijke rijdende vriend: zijn Mini.
Tijdens een examen probeert Mr. Bean op een slimme manier de antwoorden van zijn buurman over te nemen met behulp van zijn mascotte. Later probeert Mr. Bean op het strand zijn onderbroek te verruilen voor zijn zwembroek.
25:00
De neurotische Mr. Bean zit ook met de kerstdagen niet stil. Zo maakt hij vrienden bij het Leger des Heils, rijdt hij naar huis met de grootste kerstboom die hij maar kan vinden en koopt hij een mooi cadeau voor zijn vriendinnetje. Dat over smaak niet valt te twisten, ondervindt Mr. Bean dan ook aan den lijve als hij met k...
25:00
Mr. Bean bezoekt een drukke fancy fair in de stad. Tijdens zijn wandeling over deze markt, ontfermt hij zich op geheel eigen wijze over een baby waarvan de ouders onvindbaar zijn.
23:00
Mr. Bean schiet een man te hulp die een hartaanval heeft, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. Zijn pogingen om een brief te posten mislukken jammerlijk, maar na verschillende tegenslagen vertrekt Mr. Bean, gelukkig en wel, met het vliegtuig op vakantie.
24:00
Mr. Bean oververslaapt zich, maar met wat puik stuurwerk raakt hij nog op tijd bij de tandarts. De tandarts wenst echter dat hij helemaal niet was komen opdagen. Mr. Bean brengt de namiddag door in het park, waar hij zijn picknick moet delen met een ongewenste gast.
24:00
Mr. Bean heeft zijn eerste televisie gekocht, maar ondervindt nogal wat ontvangstproblemen. Met een ander nieuw speeltje, een Polaroidcamera, trekt hij naar het park. Daarna volgt nog een avondje uit in Nachtclub Foetsie en de disco, waar hij zijn danstalent demonstreert.
24:00
Tijdens het inparkeren van zijn auto kan Mr. Bean het niet laten om de hem omringende bolides regelmatig aan de voor- en achterkant te raken. Daarnaast laat hij zien hoe je met popcorn een relatie kan verpesten.
Mr. Bean verblijft een avond op een hotelkamer. Hij kan niet direct de slaap vatten en gaat op onderzoek uit.
Stress! Mr. Bean moet hij een examen afleggen en weet geen enkel antwoord, maar misschien vindt hij wel inspiratie bij zijn buur? Omdat het zo'n prachtig weer is, gaat hij daarna naar het strand, waar hij zich in zijn zwembroek probeert te wurmen zonder zijn kleren uit te trekken. Tot slot brengt Mr. Bean een bezoek...
Het is een beetje een pechdag voor Mr. Bean. Hij brengt zichzelf weer eens in de problemen en moet naar het ziekenhuis. Bean probeert de andere wachtenden voorbij te steken zonder dat iemand kan zien wat er met hem aan de hand is. Wanneer hij eindelijk van z'n kwaal verlost is, gaat Bean de toerist uithangen en probeer...
Mr. Bean heeft zich op het minigolfen gestort. Dat loopt enigszins uit de hand en Bean slaat zijn balletje heel de stad rond in zijn pogingen om die ene 'hole' te vinden. Later vinden we Bean terug in een wasserette, samen met een specialist in vechtsporten. Bean verliest er zijn broek bij en leent dan maar een schort v...
Mr. Bean heeft zich ingeschreven in de avondschool maar zorgt voor opschudding in de scheikundeklas. Tijdens de tekenles kijkt hij vreemd op wanneer een blote dame de klas komt binnengewandeld. Bij zijn eerste karatesessie brengt Bean de leraar de knepen van het vak bij. Ondertussen verliest hij wel zijn broek uit het o...
Het is oudejaarsavond en daar hoort uiteraard een gezellig etentje bij. Bean heeft twee vrienden uitgenodigd, maar ontdekt te laat dat hij niets in huis heeft. Op zijn eigen typische wijze bereidt hij toch nog iets dat voor een diner moet doorgaan. De dag daarna is het koopjesdag en Bean doet enthousiast mee aan de bestor...
Mr. Bean bezoekt een kermis, waar hij ongevraagd een baby in zijn armen gestopt krijgt.
Archief