Mr. Bean

Januari 2018
23:00

Doet het weer

Verlopen 4,0 13 x
Britse komische reeks over het kleine gekke mannetje Mr. Bean. Hij wil een man weer op de been te brengen die aan een bushokje onwel is geworden.  Wanneer hij een brief in de postbus stopt, merkt hij te laat dat er geen postzegel op zit. Maar ook daar weet Mr. Bean een mouw aan te passen. Vervolgens geeft Bean een demonstratie van efficiënt koffers pakken. In de trein windt hij zich op omdat een medereiziger hem stoort bij het lezen en in het vliegtuig probeert hij een zieke jongen op te beuren.
24:00

Trouble with Mr. Bean

Verlopen 4,0 6 x
Mr. Bean heeft zich overslapen en moet zich haasten om op tijd bij de tandarts te geraken. Maar dat is geen enkel probleem voor Mr. Bean: zich aankleden en tanden poetsen doet hij wel in de auto.  Wanneer de tandarts moeite heeft met de plaatselijke verdoving, steekt Bean een handje toe. Nadien brengt Bean een bezoekje aan het park, waar hij jongetje helpt met de afstandsbediening van zijn raceboot.  Daarna wordt Bean nog gepest door een lastige vlieg.
24:00

Gaat naar de stad

Verlopen 4,0 11 x
Mr. Bean heeft voor het eerst in zijn leven een televisie gekocht en daar moet hij best aan wennen.  Wanneer hij later naar de stad gaat, wordt zijn camera gestolen!  Die avond gaat hij dan maar naar een goochelshow in een nachtclub. Wanneer Bean de goochelassistent moet zijn, loopt alles pas echt uit de hand.
25:00

De vloek van Mr. Bean

Verlopen 4,0 8 x
De stoere Bean durft zeker van de hoogste plank springen in het zwembad! Daarna eet hij een lekker broodje op een bankje in het park en 's avonds geniet hij nog van een enge film in de bioscoop.
25:00

Doe het zelf, Mr. Bean

Verlopen 4,0 2 x
Het is oudejaarsavond en daar hoort uiteraard een gezellig etentje bij. Bean heeft twee vrienden uitgenodigd, maar ontdekt te laat dat hij niets in huis heeft. Op zijn eigen typische wijze bereidt hij toch nog iets dat voor een diner moet doorgaan.De dag daarna is het koopjesdag en Bean doet enthousiast mee aan de bestorming van de supermarkt. Later besluit Bean zijn appartement wat op te knappen, met alle gevolgen vandien.
December 2017
25:00

Aflevering 2

Verlopen 4,0 4 x
Per toeval krijgt Mr. Bean een bankkaart van iemand anders in handen. Daarmee wil hij fijn gaan shoppen, maar natuurlijk verliest hij zelf die kaart weer... In de broekzak van een vreemde! Na zijn shopavonturen trekt Bean naar een heel chique restaurant waar hij het dure eten niet zo lekker vindt. Als klap op de vuurpijl mag hij figureren in een film over de koninklijke familie!
24:00

Aflevering 1

Verlopen 3,0 6 x
Stress!  Mr. Bean moet hij een examen afleggen en weet geen enkel antwoord, maar misschien vindt hij wel inspiratie bij zijn buur?  Omdat het zo'n prachtig weer is, gaat hij daarna naar het strand, waar hij zich in zijn zwembroek probeert te wurmen zonder zijn kleren uit te trekken.  Tot slot brengt Mr. Bean een bezoek aan de kerk, waar hij heel erg z'n best moet doen om niet in slaap te vallen.
24:00

Slaapzacht, Mr. Bean

Verlopen 4,0 7 x
Het is een beetje een pechdag voor Mr. Bean. Hij brengt zichzelf weer eens in de problemen en moet naar het ziekenhuis. Bean probeert de andere wachtenden voorbij te steken zonder dat iemand kan zien wat er met hem aan de hand is. Wanneer hij eindelijk van z'n kwaal verlost is, gaat Bean de toerist uithangen en probeert hij op de foto te gaan met de koninklijke wacht. Na zo'n drukke dag kan hij 's avonds de slaap niet vatten!
26:00

Kapper Mr. Bean

Verlopen 4,0 9 x
Tijdens een bezoekje aan de kapper neemt Mr. Bean zelf  de schaar vast, ten koste van de andere klanten.  Daarna wint Bean op een dorpsfeest het ene spel na het andere, tot hij zelfs een schoonheidswedstrijd voor huisdieren wint zónder een huisdier!  Wanneer Bean tot slot in het station aankomt, blijkt dat hij zijn kaartje kwijt is. Hoe raakt hij zonder opnieuw te betalen op de trein?
25:00

Fijne feestdagen Mr. Bean

Verlopen 3,0 6 x
Als Mr. Bean Kerstmis viert, dan gebeurt dat grondig. Eerst gaat hij naar de supermarkt voor kerstlichtjes. En passant amuseert hij zich wat in de speelgoedafdeling. Vervolgens slaagt hij erin om gratis aan een kalkoen en een kerstboom te geraken. Op weg naar huis dirigeert hij de band van het Leger des Heils. De volgende dag komt Beans vriendin langs voor het kerstdiner. Het zal haar nog lang heugen...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.