Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

My Little Pony: Friendship is Magic

Seizoen 8
20:00

Seizoen 8, Aflevering 14 - Chaos op de Vriendschapschool

3,0 0 x
Aflevering 14 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 13 - De Kwaadwillige Zes

3,0 0 x
Aflevering 13 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 12 - Bij de Bijles Blijven !

4,0 0 x
Aflevering 12 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 11 - Spike de Schuier

4,0 0 x
Aflevering 11 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 10 - Een Uitgemaakte Zaak

4,0 0 x
Aflevering 10 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 9 - De Excursie

3,0 0 x
Aflevering 9 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 8 - Terug naar Huis

4,0 0 x
Aflevering 8 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 7 - Drama !

3,0 1 x
Aflevering 7 (seizoen 8) van de animatiereeks over een magisch land dat geregeerd wordt door kleurrijke pony's. Elke pony heeft zijn eigen karakter en vaardigheden. Samen leren ze over de meest krachtige magie ter wereld: vriendschap.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 6 - Hier en/of Daar

3,0 1 x
De Cutie Mark Crusaders proberen een jonge Hippogriff te helpen achterhalen waar hij vandaan komt. Met familieleden op Mt. Aris en familieleden in Seaquestria kan hij maar niet beslissen waar hij gaat wonen.
20:00

Seizoen 8, Aflevering 5 - Doldwaze Grootjes

3,0 0 x
Granny Smith en haar oudere vrienden bezoeken een pretpark. Rainbow Dash gaat met hen mee, zodat ze de beste rollercoaster ooit kan uittesten. Maar de dag gaat zo snel voorbij, dat ze twijfelt of ze de rollercoaster nog wel te zien zal krijgen.
Archief