NCIS: Hawaii

Laatste aflevering
41:06
NCIS: Hawaii

Jane Tennant ontdekt dat Adrian Creel nog leeft. Tijdens een confrontatie overmeestert hij haar en sluit haar op in een kelder in Venezuela. De rest van het NCIS team probeert de verblijfplaats van hun baas te achterhalen.

NCIS: Hawaii gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
41:03
De ontdekking van een dode voormalige MI6-agent brengt geheimen uit Tennants verleden aan het licht. Ze wordt gedwongen om tot het uiterste te gaan om de verantwoordelijke op te sporen.
41:06
Lucy krijgt 's nachts een vreemd telefoontje dat het team naar een lijk leidt. Lucy is geïntrigeerd door de beller en is ervan overtuigd dat het telefoontje over meer gaat dan alleen moord. NCIS gaat naar de beller op zoek.
38:52
Special agent Jane Tennant staat aan het hoofd van NCIS 'Pearl Harbor'. Zij en haar team van specialisten onderzoeken misdaden met een hoge inzet waarbij militair personeel en de nationale veiligheid betrokken zijn.
38:34
Tijdens een helikoptervlucht ondervraagt Tennant een verdachte die volgens haar verantwoordelijk is voor de verdwijning van een NCIS-agent. Maar wanneer de helikopter neerstort, moet ze zichzelf en de andere passagiers zien te redden.
41:03
Milius keert terug naar Hawaï als het team een gevaarlijk doelwit van de Amerikaanse overheid achtervolgt met behulp van een informant. Tennant en Daniel verwerken het nieuws dat Alex is toegelaten tot de Naval Academy.
38:59
Het team onderzoekt een reeks kleine diefstallen binnen de marine en ontdekt dat hun verdachte de zoon is van een bevelhebber. Whistler worstelt met een onwillige informant. Alex onderzoekt zijn studiekeuze.
38:58
Wanneer een deserteur van de marine per ongeluk zijn onderduikadres verlaat, wordt zijn gezin een doelwit. Het NCIS-team en Charlie 1 onderzoeken wie er achter hen aanzit. Lucy verrast het team met haar vroegtijdige terugkeer naar Hawaï.
40:55
De moord op een kapitein en zijn vrouw doen denken aan een oude, opgeloste zaak. Het team moet bepalen of het om een na-aper gaat. Het team komt opnieuw in contact met Jim Carter, de agent die verantwoordelijk was voor het toenmalige onderzoek.
41:02
Na een explosie in een meth-laboratorium, komt het NCIS-team erachter dat een van hen een doelwit is. Lucy krijgt haar eerste grote zaak toegewezen aan boord van een vliegdekschip.
41:03
et team onderzoekt de moord op een kapitein van de marine en ontdekt al snel dat er een omerta bestaat in zijn elite-eenheid. Het team volgt het spoor naar een ex-marinier die alles achter zich liet om monnik te worden.
40:13
Special agent Jane Tennant staat aan het hoofd van NCIS 'Pearl Harbor'. Zij en haar team van specialisten onderzoeken misdaden met een hoge inzet waarbij militair personeel en de nationale veiligheid betrokken zijn.
40:44
Het NCIS-team komt in actie om een zelfmoord te onderzoeken. Tennant, Jimmy Palmer en Sam Hanna worden ontvoerd door een vrouw die een CIA-agent beweert te zijn en informatie van het team eist.
39:26
Commandant Chase wordt uit haar huis ontvoerd door een marinier die beschuldigd wordt van moord op een DEA-agent. Het team moet snel handelen om haar te vinden en de verdachte te pakken te krijgen.
40:03
Een marineofficier wordt vermoord terwijl hij illegaal aan het werk is in een amateurtheater. Het NCIS-team rekruteert een bekend gezicht om hen naar een internationale moordenaar te leiden.
39:15
Een jongen vraagt het team om hulp omdat zijn moeder is verdwenen. Terwijl het team naar haar op zoek gaat, ontdekken ze dat de vrouw gezocht wordt voor het stelen van een grote som geld.
39:23
Een korporaal overlijdt in een getijdenzwembad nadat hij is blootgesteld aan fentanyl. Het NCIS-team moet snel de bron van de drugs achterhalen. Alex praat met zijn ouders over het nemen van een tussenjaar. Ernie deelt persoonlijk nieuws met Lucy.
40:47
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en gaat de confrontatie aan met een meedogenloze lokale criminele organisatie. Intussen gaat Lucy op zoek naar een nieuw appartement.
39:56
Een marinier wordt dood aangetroffen op heilige Kapu-grond. Het NCIS-team haalt speciaal agent Pike erbij om het mysterie te ontmaskeren en een mogelijke seriemoordenaar op het eiland te pakken. Tennant ontmoet Alex' nieuwe vriendin.
41:03
Het NCIS-team vermoedt vals spel wanneer ze een fataal auto-ongeluk onderzoeken waarbij een marineofficier betrokken is. Whistler komt in gevaar wanneer ze undercover gaat om de waarheid achter het ongeluk te achterhalen.
Archief