Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

NCIS: Hawaii

NCIS: Hawaii herbekijken

Seizoen 1
41:12

Seizoen 1, Aflevering 22

Verlopen 4,8 24 x
Kapitein Milius zet de samenwerking met Tennant en haar team voort tijdens de nasleep van de gevangenenruil tussen de VS en Oost-Europa. Whistler neemt Ernie's advies ter harte en maakt een groot gebaar in de hoop Lucy terug te winnen.
40:59

Seizoen 1, Aflevering 21

Verlopen 3,0 11 x
Kapitein Milius keert terug naar Hawaii voor een geheime gevangenenruil. Hij schakelt Jane in als zijn persoonlijke lijfwacht op de Filippijnen, waar de uitwisseling zal plaatsvinden.
40:40

Seizoen 1, Aflevering 20

Verlopen 3,0 10 x
Een marinier raakt betrokken bij een moord, en het team wordt opgeroepen om op een vrije dag aan de zaak te werken. Lucy ontdekt dat Whistler een promotie in Washington heeft afgeslagen om in Hawaï te blijven.
40:54

Seizoen 1, Aflevering 19

Verlopen 4,0 10 x
Het team onderzoekt een scheepswrak met exotische dieren aan boord die een bedreiging vormen voor de inheemse fauna op Oahu. Alex loopt letsel op dat zijn carrière in gevaar brengt. Kai vraagt een medewerker van de natuurbescherming mee uit.
41:05

Seizoen 1, Aflevering 18

Verlopen 4,5 8 x
NCIS-agenten Nick Torres en Jessica Knight reizen naar Hawaï wanneer ze vernemen dat daar een belangrijke getuige in één van hun oude zaken is opgedoken met cruciaal bewijsmateriaal.
39:07

Seizoen 1, Aflevering 17

Verlopen 4,0 9 x
Een dam raakt defect door ransomware. Ernie en een team van hackers moeten de dader snel vinden, voordat alle stroom en water op het eiland worden afgesloten. Als Lucy en Whistler samenwerken, probeert Whistler hun relatie te herstellen.
40:46

Seizoen 1, Aflevering 16

Verlopen 3,0 6 x
Kai gaat undercover als chef-kok in een plaatselijk restaurant om informatie te verzamelen over een beruchte misdaadbaas die een connectie heeft met het restaurant. Jane ontdekt dat Alex een geheim voor zijn familie achterhoudt.
39:04

Seizoen 1, Aflevering 15

Verlopen 4,0 14 x
Terwijl Jesse geniet van een dagje zeilen met zijn dochter Gracie, gijzelen piraten plotseling zijn jacht en alle passagiers. Het is aan zijn team om zijn dochter op te sporen en te redden.
40:26

Seizoen 1, Aflevering 14

Verlopen 3,0 6 x
Jane wordt ondervraagd na de arrestatie van Maggie Shaw. Ondertussen onderzoekt de rest van het team een mysterieuze zaak omtrent mariniers die beschadigde gehoorgangen hebben door een ultrasonisch wapen. Ernie bezoekt zijn vriend dr. Tony Lee.
40:55

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 3,0 4 x
Terwijl Jane de ontvoering van Maggie onderzoekt, is ze geschokt wanneer ze de waarheid ontdekt. Vervolgens schakelt ze haar team en Whistler in om haar bevindingen te bewijzen.
Archief