NCIS: Sydney

Laatste aflevering
42:12
NCIS: Sydney

Wanneer de verdachte dood van een oud-collega van de Drug Squad Evie terugbrengt in een geheime undercoveroperatie, wordt DeShawn verscheurd tussen loyaliteit aan zijn vriend en loyaliteit aan zijn team.

NCIS: Sydney gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
43:16
Het team is gedwongen zich te haasten om een van hun eigen honden te redden wanneer Doc Roy en zijn hond betrokken raken bij een gijzeling in hun plaatselijke hondencafé.
43:46
Wanneer het lichaam van een Amerikaanse onderofficier wordt gevonden in het historische en spookachtige Rocks-gebied in Sydney, bevat een decennia oude Navy Cross-medaille de aanwijzing voor het oplossen van de moord.
42:14
Wanneer een haai een arm uitspuugt die Amerikaanse Marine-uitrusting draagt, stelt het onderzoek van het team de loyaliteit van een groep voormalige marineduikers op de proef.
43:25
Wanneer een marine-officier dood wordt aangetroffen in een waterpoel als gevolg van een slangenbeet, probeert het team de oorzaak te achterhalen van de zeldzame, dodelijke taipan die niet voorkomt in het gebied waar de officier werd ontdekt.
43:12
De dood van een Amerikaanse zeeman op een Amerikaanse kernonderzeeër tijdens een ceremonie in de haven van Sydney wordt onderzocht in een gezamenlijke inspanning van de Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie.
Archief