Now What

Laatste aflevering
Now What
13 x

Aflevering 90 - Memories Last Forever

De bewoners ruimen op en verhuizen hun laatste spullen, maar bij Jente is er nog veel werk aan de winkel. Cato gaat op het nippertje nog de douche challenge aan. Daarna nemen de huisgenoten emotioneel

December 2022

Aflevering 89 - Inferno in Antwerpen

16 x
De bewoners bereiden hun laatste avondje samen voor in het huis. Ze blikken terug op de voorbije drie maanden en sluiten hun cohousing ervaring gezellig af aan de vuurkorf.

Aflevering 88 - Vies Geflipt

41 x
Cato en Delano doen inkopen voor het kerstfeestje. Ivor, Jente, Cato, Delano en Ines gaan langs bij Viktor, die zijn erotische gedichtenbundel verkoopt op een kerstmarkt. 's Avonds vieren de huisgenoten kerst en delen ze hun Secret Santa cadeaus uit.

Aflevering 87 - Niet Genoten Is Altijd Mis

13 x
Nona werkt op Stubru mee aan de ochtendshow en heeft nieuws over de verlenging van haar contract. Jente en Cato shoppen voor hun Secret Santa. Ines kijkt met Hakim naar de beslissende match tussen Marokko en Frankrijk.

Aflevering 86 - Jij, Ongelovige!

23 x
Jente dient haar uittredingsaanvraag in voor zich te laten ontdopen en Ines gaat mee. Delano streamt twaalf uur lang live aan de eettafel en laat Viktor een erotisch gedicht voorlezen. Cato laat zich waxen.

Aflevering 85 - Da's Ziek Geneukt

20 x
Jente vertelt aan Ines en Delano dat ze zich wil laten ontdopen. Ivor gaat een Secret Santa cadeau shoppen met zijn zus en doet uitgebreid verslag van zijn spannende date.

Aflevering 84 - Ik Krijg Daar Dikke Orgasmes Van

11 x
De mama van Ines leert de huisgenoten overheerlijke chocomousse maken. Binnen exact een week zit het cohousing-avontuur er voor hen op. Jente en Ines gaan naar de kerstmarkt en bespreken hun datingleven. Cato is open over haar seksuele fantasieën.

Aflevering 83 - Ik Ben Al Terug Depressief

16 x
Viktor gaat bowlen met zijn oma en ouders. Ines gaat de match Marokko - Portugal kijken bij vriendin Arita in Brussel. Daarna wordt ze verrast door haar familie, Cato, Nona en Delano.

Aflevering 82 - Dat Stinkt Hier

13 x
Ivor krijgt bezoek van zijn mama en uit zijn frustraties. Jente werkt in The Body Shop en heeft het met haar collega's over zelfacceptatie. Nona neemt een nieuwe YouTube-vlog op. Jente en Ines bespreken het kerstfeest.

Aflevering 81 - My Body Is A Temple

16 x
Jente heeft een sessie bij haar psycholoog. Nona en Delano hebben de kater van hun leven en Ivor ziet af. Jente moet iets bekennen aan Cato. Vier huisgenoten besluiten impulsief dezelfde tattoo te nemen. Jente gaat de douche challenge aan.

Aflevering 80 - De Beste Drug Dat Er Is

11 x
Ivor komt thuis na de operatie aan zijn appendix. Ines gaat persoonlijk naar Upthrust haar ontslag indienen. Nona en Delano delen hun verdriet om overleden familie.

Aflevering 79 - Vreugde En Een Proper Onderbroek

17 x
Ines neemt ontslag op haar job en lucht haar hart bij Nona en Jente. Ivor moet geopereerd worden. 's Avonds worden de huisgenoten verrast door hoog bezoek van Sint Delano en Piet Viktor. Daarna bezoeken Ines en Delano Ivor in het ziekenhuis.

Aflevering 78 - Hier Schrik Ik Wel Effe Van

7 x
De eerste druk van Viktors erotische gedichtenbundel is een feit. Nona en Jente maken een ritje in het reuzenrad en bespreken hun toekomstplannen. Cato ziekt verder uit in de zetel en ook Ivor voelt zich niet lekker.

Aflevering 77 - Vettige Bokken

22 x
Delano moet vroeg gaan werken op een beurs. De huisgenoten praten na over het stevige feestje van gisteren. Daarna spelen ze een kaartspel en hebben het over plastische chirurgie. Cato voelt zich 's avonds helemaal niet goed.

Aflevering 76 - Het Hoofd Is Heet

7 x
Ines organiseert een quiz voor de huisgenoten. Ivor, Viktor en Delano gaan naar een kunstexpositie. 's Avonds wordt er stevig gefeest in het huis.

Aflevering 75 - It's A Girl!

14 x
Jente heeft afgesproken met Joppe van jeugdorganisatie Wel Jong. Ze gaan thriftshoppen en praten over genderidentiteit. 's Avonds hebben Jente en Ines het over voornaamwoorden.

Aflevering 74 - Hou Toch Op

24 x
Nona heeft goed nieuws gekregen over haar podcast. Delano en Nona kijken naar de spannende match België - Kroatië. Ines en Cato gaan samen vintage shoppen en naar het concert van Bryan MG.

Aflevering 73 - Ik Ga Een Crisis Krijgen

17 x
Cato gaat naar het museum met haar mama en een vriendin. Ze helpen Cato ook met het terugvinden van een vermist pakketje. Cato en haar mama gaan eten en bespreken de zoektocht naar een appartement.

Aflevering 72 - Drinken, Bitch!

14 x
Viktor gaat zijn erotische gedichtenbundel printen. Jente krijgt een kappersbezoek aan huis en heeft het over genderidentiteit. Viktor en Delano spelen een drankspel tijdens de match Engeland - Wales.

Afl. 71: Ho, Ho, Ho!

10 x
Kerstsfeer en gezelligheid troef in huis. Jente & Ines verrassen de huisgenoten met gepersonaliseerde kerstballen en versieren de boom. Jente heeft een leuk voorstel voor Cato en Eddie.
Archief