Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Now What

Now What herbekijken

December 2022
12:07

NieuwAflevering 72 - Drinken, Bitch!

4,0 3 x
Viktor gaat zijn erotische gedichtenbundel printen. Jente krijgt een kappersbezoek aan huis en heeft het over genderidentiteit. Viktor en Delano spelen een drankspel tijdens de match Engeland - Wales.
10:16

NieuwAfl. 71: Ho, Ho, Ho!

3,0 2 x
Kerstsfeer en gezelligheid troef in huis. Jente & Ines verrassen de huisgenoten met gepersonaliseerde kerstballen en versieren de boom. Jente heeft een leuk voorstel voor Cato en Eddie.
10:00

NieuwAflevering 70 - Waar Is Uw Groot Bakkes Nu?

4,0 2 x
Viktor en Ivor gaan een kerstboom halen bij Ivors nonkel. Ines, Ivor, Nona en Eddie kijken naar de match België - Marokko. Ines showt haar nieuwe exclusieve sneakers en Ivor heeft touche.
10:00

NieuwAflevering 69 - Back To The Roots

4,0 2 x
Delano gaat op bezoek bij zijn papa en moeke in Limburg en daarna op kroegentocht met zijn matties. Viktor, Ivor en Eddie houden een boks training. Nona en Ines frustreren zich in het huishouden.
11:07

NieuwAflevering 68 - Ivor Is Een Kwal

4,0 4 x
Ivor wil een kerstboom 'regelen'. Ines en Jente shoppen voor gepersonaliseerde kerstballen voor alle huisgenoten. Ines trakteert haar ouders op restaurant met haar eerste loon.
11:20

NieuwAflevering 67 - Fuck, Marry, Kill

3,0 2 x
Cato en Eddie zijn nog steeds op zoek naar een appartement. Nona, Ines en Jente hebben het over politiek en het WK voetbal. 's Avonds is Nona te gast in de late night radioshow van Flo Windey en neemt Ines mee als plus one.
November 2022
10:49

NieuwAflevering 66 - Gij Leugenaar!

3,0 2 x
Ines heeft een gesprek met haar eerste klant als digital expert. Ivor en Nona hebben een discussie over de rolverdeling binnen een gezin. 's Avonds kijkt iedereen samen naar de match België - Canada en vieren ze Delano's verjaardag.
11:41

Aflevering 65 - Wat Een Kutzooi

3,0 2 x
Viktor heeft een verrassing georganiseerd voor Delano's verjaardag om middernacht, maar die valt compleet in het water. De samenloop van omstandigheden van de voorbije weken is Delano teveel. Viktor is teleurgesteld, Delano voelt zich schuldig en excuseert zich bij zijn huisgenoten. Ines maakt zich zorgen.
11:00

Aflevering 64 - Hou jullie bek

3,0 3 x
Jente en Viktor houden grote kuis in het huis. Het combineren van twee jobs begint door te wegen op Jente. Ivor is blij met z'n eerste werkdag als postbode, maar niet met het resultaat van dit cohousing-avontuur. Nona gaat eindelijk de challenge aan en neemt een koude buitendouche.
12:32

Aflevering 63 - Een Derde Tepel

3,0 2 x
Nu Ivor ziek is loopt Viktor in zijn plaats een wedstrijd. Ivor is gefrustreerd over de vuile staat van het huis en de sfeer tussen de co-housers. Brengt een partijtje bowlen hen dichter bij elkaar? Jente heeft iets belangrijk te vertellen.
Archief