Occupied

Afleveringen

10/10)

3,0 964 x
De Amerikanen willen niet dat Jesper Berg nog langer in hun ambassade verblijft. Jesper probeert hen alsnog aan zijn kant te krijgen tijdens een tv-interview.

9/10)

3,0 1 028 x
De aanwezigheid van Jesper op hun ambassade zint de Amerikanen niet. Ze zijn bang dat zijn manier van werken de Russen nog meer zal provoceren.
44:45

8/10)

Verlopen 3,0 575 x
Jesper roept de hulp in van de politie om de Russen uit het land te zetten. De Russische ambassadeur waarschuwt hem dat dat geen goed idee is.
45:20

7/10)

Verlopen 3,0 933 x
De Russen zijn niet van plan Noorwegen te verlaten. Integendeel, ze versterken hun militaire aanwezigheid.
45:21

6/10)

Verlopen 3,0 741 x
De Noren zijn erin geslaagd de schade aan de pijpleiding te herstellen, maar de Russische bezetting is nog niet voorbij.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.