Olly Wannabe

Juni 2018
07:00

Aflevering 4

3,0 1 x
Olly krijgt de taak om een Ketnet ster te verzorgen. Het blijkt om Hoeraatje te gaan, de hamster van Ketnet. Olly krijgt strikte aanwijzingen hoe hij Hoeraatje moet verzorgen, maar Olly zou Olly niet zijn als hij het hier niet nauw mee neemt.
07:00

Aflevering 9

4,0 0 x
Olly loopt stage bij de nieuwsdienst. Hij helpt Hanne Decoutere bij het maken van het nieuws.
06:00

Aflevering 1

3,0 0 x
Vandaag is de grote dag: Olly begint aan zijn nieuwe job bij de televisie!Hij is een toptalent, een sensatie, hij is echt goed in alles. Olly wordt vast en zeker een grote ster!
08:00

Aflevering 6

4,0 1 x
Olly's doorbraak als grote ster blijft nog even uit. In afwachting daarvan krijgt hij een karwei achter de schermen.  Vandaag komen de fans van Danira Boukhriss de VRT bezoeken. Olly mag de rondleiding filmen. Hij vindt de rondleiding veel te saai en wil veel liever een actiefilm regisseren. Zo gezegd, zo gedaan.
08:00

Aflevering 10

3,0 1 x
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract maar hij is nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert een afscheidsfeest en doet er alles aan om tegen het einde van de werkdag toch nog een superster te zijn.
07:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 1 x
Ketnetheld Sieg repeteert met zijn collega Maureen voor Steracteur sterartiest. Olly mag meehelpen als technieker. Maar uiteraard neemt Olly geen genoegen met een rol achter de schermen.  Hij ontpopt zich tot muzikant en stylist. Uiteindelijk steelt hij de show tijdens de live-uitzending van Steracteur sterartiest.
07:00

Aflevering 8

Verlopen 4,0 1 x
De bekende acteur - én de supercoole presentator van Sturmtroopers - Nico Sturm wordt geïnterviewd door een krant. Olly zal erop toezien dat alles vlot verloopt.
07:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 0 x
Olly spaart zijn stem, want er gaat weer een droom in vervulling. Hij mag presenteren op MNM samen met Julie! En ook Peter mag hij ontmoeten. Omdat de ochtendshow zo vroeg begint, zorgt Olly ook voor een speciaal ontbijt.
07:00

Aflevering 2

Verlopen 3,0 3 x
Olly gaat aan de slag bij Linde Merckpoel van Studio Brussel.  Olly neemt alvast zijn voorzorgen, want hij is ervan overtuigd dat roodharige mensen supergevaarlijk zijn!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.