Olly Wannabe

Laatste aflevering
Olly Wannabe

Op televisie en radio is hij al een grote ster, dus gaat Olly nu een echte vlogger worden! Hij mag niemand minder dan Zita Wauters helpen met een knutselfilmpje. Dan moet hij eerst wel het juiste materiaal verzamelen...

Olly Wannabe gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
In afwachting van zijn grote doorbraak werkt Olly Wannabe bij de bewaking. Wanneer de mama van Ketnetwrapster Sien de boterhammetjes van haar dochter brengt, ziet Olly zijn kans schoon om zijn idool te ontmoeten. Op de Ketnetredactie valt hij Sien en Leonard lastig tijdens hun auditie voor de tekenfilm van Suske & Wiske. ...
Olly gaat aan de slag bij Linde Merckpoel van Studio Brussel. Olly neemt alvast zijn voorzorgen, want hij is ervan overtuigd dat roodharige mensen supergevaarlijk zijn!
Olly moet nog één keertje terugkomen naar de VRT om een schadevergoeding te tekenen. Op datzelfde moment is Adriaan VDH ook aanwezig om zijn contract te tekenen. Dankzij de dolle fratsen en stommiteiten van Olly geraken die contracten verwisseld. Olly is nu vast in dienst!
Seizoen 1
Deze keer zit Olly samen met de echte Jeroen Meus in de keuken van Dagelijkse Kost!
Olly loopt stage bij de nieuwsdienst. Hij helpt Hanne Decoutere bij het maken van het nieuws.
Ook op de sportredactie loopt Olly stage, hij mag Aster assisteren bij het maken van een uitzending.
Het belooft een spannende dag te worden voor Olly, want hij wordt verwacht op een echte fotoshoot met 'Helden' Dempsey en Nico.
Olly moet voor zijn stage meewerken aan het weerbericht. Hij vindt dat maar niets, want hij heeft bang van Sabine Hagedoren en hij vindt het weer saai. Olly probeert het weerbericht dan maar een beetje spannender te maken!
Olly krijgt de taak om een Ketnet ster te verzorgen. Het blijkt om Hoeraatje te gaan, de hamster van Ketnet. Olly krijgt strikte aanwijzingen hoe hij Hoeraatje moet verzorgen, maar Olly zou Olly niet zijn als hij het hier niet nauw mee neemt.
Olly mag vandaag meewerken op de set van Thuis. Hij moet de kleren van de acteurs opvouwen, maar die taak zet hij vlotjes naar zijn eigen hand. Hij verkleedt zich als Simonneke en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij een geboren acteur is. Uiteindelijk krijgt hij een klein rolletje in een scène met Jana, gespeel...
Olly is ondertussen aan de slag op de redactie van Ketnet en helpt Sander met de opnames van de Ketnet Wrap.
Olly Wannabe hoopt op een sterrencontract bij de VRT maar moet daarvoor eerst stage lopen op verschillende programma's en diensten van de openbare omroep. Olly laat geen kans voorbijgaan om zichzelf in de kijker te zetten.
Seizoen 2
Olly zet zijn eerste danspasjes in de musicalwereld samen met Tatyana Beloy.
De bekende acteur - én de supercoole presentator van Sturmtroopers - Nico Sturm wordt geïnterviewd door een krant. Olly zal erop toezien dat alles vlot verloopt.
Ketnetheld Sieg repeteert met zijn collega Maureen voor Steracteur sterartiest. Olly mag meehelpen als technieker. Maar uiteraard neemt Olly geen genoegen met een rol achter de schermen. Hij ontpopt zich tot muzikant en stylist. Uiteindelijk steelt hij de show tijdens de live-uitzending van Steracteur sterartiest.
Olly's doorbraak als grote ster blijft nog even uit. In afwachting daarvan krijgt hij een karwei achter de schermen. Vandaag komen de fans van Danira Boukhriss de VRT bezoeken. Olly mag de rondleiding filmen. Hij vindt de rondleiding veel te saai en wil veel liever een actiefilm regisseren. Zo gezegd, zo gedaan.
Olly spaart zijn stem, want er gaat weer een droom in vervulling. Hij mag presenteren op MNM samen met Julie! En ook Peter mag hij ontmoeten. Omdat de ochtendshow zo vroeg begint, zorgt Olly ook voor een speciaal ontbijt.
Seizoen 1
Olly werkt vandaag in de radiostudios van MNM. Hij wil zijn muzieknummer op de radio spelen en hij hoopt dat Tom De Cock hem daar mee kan helpen.
Archief