Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Olly Wannabe

Oktober 2020
06:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Sien En Leonard

4,0 3 x
In afwachting van zijn grote doorbraak werkt Olly Wannabe bij de bewaking. Wanneer de mama van Ketnetwrapster Sien de boterhammetjes van haar dochter brengt, ziet Olly zijn kans schoon om zijn idool te ontmoeten. Op de Ketnetredactie valt hij Sien en Leonard lastig tijdens hun auditie voor de tekenfilm van Suske & Wiske. ...
07:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Peter En Julie

4,0 6 x
Olly spaart zijn stem, want er gaat weer een droom in vervulling. Hij mag presenteren op MNM samen met Julie! En ook Peter mag hij ontmoeten. Omdat de ochtendshow zo vroeg begint, zorgt Olly ook voor een speciaal ontbijt. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
06:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Linde Merckpoel

3,0 4 x
Olly gaat aan de slag bij Linde Merckpoel van Studio Brussel. Olly neemt alvast zijn voorzorgen, want hij is ervan overtuigd dat roodharige mensen supergevaarlijk zijn! Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
08:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Adriaan Van Den Hoof

4,0 3 x
Olly moet nog één keertje terugkomen naar de VRT om een schadevergoeding te tekenen. Op datzelfde moment is Adriaan VDH ook aanwezig om zijn contract te tekenen. Dankzij de dolle fratsen en stommiteiten van Olly geraken die contracten verwisseld. Olly is nu vast in dienst! Bekijk aflevering 1 van seizoen 2 met VRT NU via ...
06:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Dagelijkse Kost

4,0 4 x
Deze keer zit Olly samen met de echte Jeroen Meus in de keuken van Dagelijkse Kost! Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Het Journaal

4,0 4 x
Olly loopt stage bij de nieuwsdienst. Hij helpt Hanne Decoutere bij het maken van het nieuws. Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
September 2020
06:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Sport

4,0 12 x
Ook op de sportredactie loopt Olly stage, hij mag Aster assisteren bij het maken van een uitzending. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Mnm

3,0 6 x
Olly werkt vandaag in de radiostudios van MNM. Hij wil zijn muzieknummer op de radio spelen en hij hoopt dat Tom De Cock hem daar mee kan helpen. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
06:00

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,0 5 x
Olly krijgt de taak om een Ketnet ster te verzorgen. Het blijkt om Hoeraatje te gaan, de hamster van Ketnet. Olly krijgt strikte aanwijzingen hoe hij Hoeraatje moet verzorgen, maar Olly zou Olly niet zijn als hij het hier niet nauw mee neemt. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
06:00

Aflevering 3 (Seizoen 1)

3,0 5 x
Olly mag vandaag meewerken op de set van Thuis. Hij moet de kleren van de acteurs opvouwen, maar die taak zet hij vlotjes naar zijn eigen hand. Hij verkleedt zich als Simonneke en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij een geboren acteur is. Uiteindelijk krijgt hij een klein rolletje in een scène met Jana, ges...
Archief