Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Olly Wannabe

Juni 2018
06:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 30 x
Olly mag vandaag meewerken op de set van Thuis. Hij moet de kleren van de acteurs opvouwen, maar die taak zet hij vlotjes naar zijn eigen hand.  Hij verkleedt zich als Simonneke en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij een geboren acteur is.  Uiteindelijk krijgt hij een klein rolletje in een scène met Jana, gespeel...
07:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 25 x
Ketnetheld Sieg repeteert met zijn collega Maureen voor Steracteur sterartiest. Olly mag meehelpen als technieker. Maar uiteraard neemt Olly geen genoegen met een rol achter de schermen.  Hij ontpopt zich tot muzikant en stylist. Uiteindelijk steelt hij de show tijdens de live-uitzending van Steracteur sterartiest.
07:00

Aflevering 8

Verlopen 4,0 23 x
De bekende acteur - én de supercoole presentator van Sturmtroopers - Nico Sturm wordt geïnterviewd door een krant. Olly zal erop toezien dat alles vlot verloopt.
06:00

Aflevering 2

Verlopen 3,0 20 x
Olly is ondertussen aan de slag op de redactie van Ketnet en helpt Sander met de opnames van de Ketnet Wrap.
07:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 29 x
In afwachting van zijn grote doorbraak werkt Olly Wannabe bij de bewaking. Wanneer de mama van Ketnetwrapster Sien de boterhammetjes van haar dochter brengt, ziet Olly zijn kans schoon om zijn idool te ontmoeten.  Op de Ketnetredactie valt hij Sien en Leonard lastig tijdens hun auditie voor de tekenfilm van Suske & Wiske. ...
08:00

Aflevering 9

Verlopen 4,0 26 x
Olly zet zijn eerste danspasjes in de musicalwereld samen met Tatyana Beloy.
06:00

Aflevering 1

Verlopen 3,0 18 x
Vandaag is de grote dag: Olly begint aan zijn nieuwe job bij de televisie!Hij is een toptalent, een sensatie, hij is echt goed in alles. Olly wordt vast en zeker een grote ster!
07:00

Aflevering 6

Verlopen 4,0 21 x
Olly werkt vandaag in de radiostudios van MNM. Hij wil zijn muzieknummer op de radio spelen en hij hoopt dat Tom De Cock hem daar mee kan helpen.
08:00

Aflevering 10

Verlopen 3,0 40 x
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract maar hij is nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert een afscheidsfeest en doet er alles aan om tegen het einde van de werkdag toch nog een superster te zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.