Our Flag Means Death

Laatste aflevering
Our Flag Means Death

Terwijl Stede probeert zijn oude leven weer op te pakken, zorgt Blackbeard voor een gebroken hart.

Our Flag Means Death gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Stede en Blackbeard worden gevangen genomen en moeten terechtstaan voor moeilijke keuzes en een onzekere toekomst.
Door de komst van Blackbeards oude vriend voelt Stede zich een vreemde eend in de bijt. Terwijl Oluwande rouwt om zijn verlies, zoekt Jim antwoorden bij de Spaanse Jackie.
Een uitstap naar St. Augustine onthult meer over het verleden van Jim. Stede neemt Blackbeard meer op avontuur.
Stede en zijn bemanning plannen een spektakel. Blackbeard worstelt om zijn plan uit te voeren.
Blackbeard en Stede gaan naar een chique feest. Oluwande en Frenchie nemen valse identiteiten aan. Izzy en Lucius gaan de strijd aan.
Wanneer een aanval dreigt, ontmoeten Blackbeard en Stede elkaar eindelijk. Jim beantwoordt vragen van een te nieuwsgierige bemanning.
Stede drijft handel in de Republic of Pirates. Oluwande en Jim worden geconfronteerd met hun verleden.
Stede worstelt met schuldgevoelens terwijl hij jacht maakt op enkele vermiste gijzelaars. Lucius doet een verrassende ontdekking.
Stede probeert zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie en Blackbeard worstelt met hartzeer. Blackbeard tracht zijn pijn te verdringen met geweld, wat zijn crew zeer ongerust maakt.
In 1717 beleeft de verwende aristocraat Stede Bonnet een midlifecrisis en besluit piraat te worden. Stede komt er echter al snel achter dat het leven van een piraat niet voor iedereen weggelegd is.
Archief