Penoza

Penoza herbekijken

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 10

4,6 61 x
Nu Berry uitgeschakeld is heeft C. Carmen probeert dat te voorkomen, maar raakt verder in het nauw. Ze moet beslissen wat het belangrijkste is in haar leven.

Seizoen 5, Aflevering 9

3,0 10 x
Wanneer Carmen Storms geheim ontdekt, neemt ze een beslissing die vriend en vijand verrast. Terwijl zij haar familie bij elkaar tracht te houden, probeert Leon de situatie naar zijn hand te zetten.

Seizoen 5, Aflevering 8

4,0 20 x
Terwijl Boris in veiligheid wordt gebracht, wil het Kartel ineens meer xtc-pillen. Carmens enige optie is Marcus, maar wil hij nog wel samenwerken? Natalie vraagt zich af waar Storm mee bezig is.

Seizoen 5, Aflevering 7

3,0 21 x
De actie van Boris zorgt bij Carmen voor problemen met Marcus, net nu ze hebben afgesproken om samen te werken. Storm brengt Leeflang op de hoogte, terwijl Carmen de deal met het Kartel wil voltooien.

Seizoen 5, Aflevering 6

4,0 10 x
Door de komst van het Kartel en Leons bemoeienis moet Carmen snel schakelen om haar positie veilig te stellen, maar ze vraagt zich af of het de moeite waard is. Boris zint op wraak na Lisa's dood.

Seizoen 5, Aflevering 5

3,0 21 x
Nu Carmen weet wie haar dwarszit, lijkt niets meer in de weg te staan om het probleem op te lossen. De Advocaat heeft onder druk hulp van het Kartel ingeroepen, om zo de aanhoudende onrust te sussen.

Seizoen 5, Aflevering 4

3,0 11 x
Er is foute coke in omloop gebracht en dat raakt de Van Walravens in het hart. Carmen is er kapot van en eist antwoorden. Voor Storm is het de druppel; hij wil vertrekken, maar denkt Natalie er hetzelfde over?

Seizoen 5, Aflevering 3

3,0 8 x
Carmen is woedend wanneer een nieuwe container zonder coke binnenkomt. Ze speelt hoog spel met de Mexicanen, maar het is de vraag of zij verantwoordelijk zijn. Wie heeft het op Carmens positie voorzien?

Seizoen 5, Aflevering 2

3,0 37 x
Carmen wil weten wie de ontvoerders waren en gaat samenwerken met xtc-handelaar Marcus Vos en zijn zoon Davy. Na de ontvoering begint Storm het werk dat hij voor Carmen doet in een ander licht te zien.

Seizoen 5, Aflevering 1

3,0 17 x
De Winkel loopt lekker en Carmen bereidt zich voor op haar pensioen. Tijdens het verjaardagsfeestje van Boris ontstaan er problemen in de haven, waardoor Carmen moet kiezen waar haar prioriteit ligt.
Archief