Pillow Talk

Laatste aflevering
Pillow Talk

Met de hulp van Holly Moneymaker besluit Ryan de as van Max terug te geven aan zijn familie. Ze kiezen er samen voor om Max' laatste wens uit te voeren.

Pillow Talk gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
In een flashback zien we Ryan en Max op de univeristeit waar hun vriendschap versterkt wordt.
Nadat hij per ongeluk het konijn van zijn moeder heeft gedood wordt Ryan uit huis gegooid. Hij zoekt opnieuw zijn toevlucht tot de nu "normale" Emma.
Ryan heeft een onverwachte romantische ontmoeting met een meditatieleraar.
Ryan gaat een avondje op stap met zijn jeugdvriend Jordan. Hij ontdekt dat het gras niet altijd groener is aan de overkant.
Ryan keert tijdelijk terug naar huis, waar hij verder vervreemd raakt van zijn eigen familie.
Ryan huurt stripper Holly Moneymaker in om op te treden op de begrafenis van Max en sluipt na afloop weg met de urne.
Ryan ontdekt dat zijn beste vriend Max zelfmoord heeft gepleegd en roept "Sletterige" Emma om hulp.
Seizoen 1
Ryan zoekt zijn ex-verloofde op om hun relatie achter zich te laten. Terwijl de vonken er af vliegen, vallen ze terug in oude gewoonten, maar niet zoals Ryan het zich had voorgesteld.
Terug in de slaapkamer met Olivia speelt Ryan open kaart met haar. Na overleg om hun relatie puur platonisch te houden, raakt Olivia opgewonden door Ryans 'babypraatje'
Een teder moment met Zoe wordt onderbroken door Max, de kamergenoot van Ryan. Max is ten einde raad nu hij gedumpt is door zijn vriendin.
Na de date zijn Ryan en Olivia terug bij haar huis. Olivia wijst Ryans verzoek voor een tweede dat af, Ryan is volledig van zijn stuk gebracht.
Ryan belt Sonja, zijn meditatie-instructeur, voor een spirituele check-in in de ochtend... vanuit de slaapkamerkast van de twintigjarige Autumn.
Ryan is zes weken ver op zijn spirituele reis, op zoek naar verlichting in het tijdperk van Tinder en gratis porno.
Archief