Planet Earth II

Afleveringen
49:25

Cities

4,3 290 x
Steden groeien sneller dan alle andere biotopen op onze planeet. Ze lijken misschien niet geschikt voor dieren, maar sommige soorten voelen zich helemaal thuis.
09:29

The Making of Planet Earth II: Cities

3,5 57 x
Steden lijken misschien niet geschikt voor dieren, maar sommige soorten voelen zich helemaal thuis. Maar hoe heeft de cameraploeg van BBC de opnames doorstaan?
49:17

Grasslands

4,0 256 x
Graslanden bedekken een kwart van het landoppervlak en bieden voedsel aan grote hoeveelheden dieren. Ontdek in deze aflevering welke dieren we er tegenkomen.
09:40

The Making of Planet Earth II: Grasslands

4,0 44 x
De vijfde aflevering van Planet Earth II toonde hoe belangrijk graslanden zijn voor dieren. Bekijk hier hoe de BBC-ploeg ook de schuchtere dieren kon filmen.
49:03

Deserts

3,7 268 x
Het klimaat in woestijngebieden is zo extreem dat dieren ingenieuze of gedurfde oplossingen moeten vinden om er te overleven. Ontdek hier gauw meer.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.