Ramsay's 24 Hours To Hell And Back

Ramsay's 24 Hours To Hell And Back gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:00
Ramsay's 24 Hours To Hell And Back

Ramsay en zijn team lappen de Catfish Cabin op, een traditioneel restaurant in zuiderse stijl in Memphis.

Seizoen 3
Gordon Ramsay gaat langs bij Lowery's Seafood in Tappahannock, Virginia, waar twee broers het niet eens geraken over wie het restaurant moet leiden.
Seizoen 2
39:00
Gordon Ramsay en zijn team nemen Social, een restaurant in Los Angeles, compleet onder handen en zorgen voor een nieuw interieur en een nieuwe menukaart.
M'Dears Bakery & Bistro wordt helemaal gerenoveerd. Met een gloednieuwe menukaart draait de zaak hopelijk weer snel op volle toeren.
39:00
Gordon Ramsay en zijn team proberen Los Toros, een decennia-oud Mexicaans restaurant gelegen in het hart van de San Fernando-vallei in Los Angeles, nieuw leven in te blazen. Ze treffen een overwerkte eigenaar aan, die in financiële nood zit en kampt met gezondheidsproblemen.
39:00
Gordon Ramsay en zijn team proberen Boardwalk 11, een gastropub en een karaokebar in Los Angeles, nieuw leven in te blazen.
40:00
Gordon Ramsay en zijn team ontdekken dat de familiedynamiek een uitdaging vormt bij Bayou on the Vine, een cajunrestaurant in Kansas.
40:00
Gordon Ramsay en zijn team zetten zich in voor Stone's Throw, een familierestaurant aan de Housatonic rivier in Seymour.
40:00
Ramsay en zijn team lappen de Catfish Cabin op, een traditioneel restaurant in zuiderse stijl in Memphis.
51:00
Gordon Ramsay en zijn team proberen Vasi's op te knappen, een Italiaans restaurant in Waterbury. De slechte relatie tussen eigenaar Vasilios Kaloidis en de chef zorgt voor spanningen.
40:00
Gordon en zijn team gaan langs bij Shanty on 19th. Het restaurant lijdt onder de vete tussen het personeel en de eigenaar. Kan Gordon de situatie rechtzetten?
51:00
Gordon Ramsay gaat langs bij het Trolley Stop Café. De eigenaar kan zijn personeel niet onder controle houden en door slechte communicatie loopt alles mis. Kan Gordon orde op zaken stellen?
Seizoen 1
1:00:00
Gordon moet deze keer Sandra Dee redden, een restaurant dat gespecialiseerd is in barbecue en zeevruchten. Hoewel de zaak al negentien jaar bestaat, zit ze sinds vorig jaar in slechte papieren. Eigenares Sandra heeft geen flauw idee van de oorzaak van de verliezen. Het personeel daarentegen is ervan overtuigd dat het onpro...
1:00:00
De Irish pub Patrick Molloy's heeft Gordons hulp nodig. Ondanks de perfecte locatie aan het strand in Californië, draait de zaak veel verlies en staat ze op de rand van het faillissement. Gordon heeft zijn handen meer dan vol, want niet enkel het eten is vreselijk, ook de eigenaars zijn geen katjes om zonder handschoenen ...
Gordon bezoekt het eerste 'hondvriendelijke' restaurant van de staat Kansas. Fetch Bistro wordt uitgebaat door Greg en Pam, een koppel dat niet enkel hun relatie, maar ook hun restaurant dreigt te verliezen. Gordon is ervan overtuigd dat ze de zaak enkel kunnen redden door er als één team samen voor te werken.
50:00
Gordon doet vandaag een poging om La Serenata, een Mexicaans restaurant in Los Angeles, van de ondergang te redden. Sinds de dood van Don 'Pepe' gaan de zaken alleen maar achteruit. De vele ruzie's tussen Pepe's zoon en weduwe, die de zaak verderzetten, zal de zaak niet vooruit helpen. Kan Gordon de familie ervan overtuige...
Sherman's Restaurant is een familiezaak die al meer dan 30 jaar een vaste waarde vormt in Greenville, Mississippi. Vijf jaar geleden werd de zaak overgenomen door Allison en Peter, die daarbij ook de ouderwetse kok Steve hebben geërfd. Helaas gaat de kwaliteit van de zaak er sinds de overname op achteruit. Kan Gordon de za...
50:00
Los Angeles. Na een traumatische ervaring besliste Clive, zaakvoerder van Brownstone Bistro, om in zijn zaak straatjongeren aan te nemen. Jammer genoeg profiteren zij nogal van Clive's vrijgevigheid, waarop de kwaliteit er alleen maar op achteruitgaat. De sluiting van het Caraïbisch fusion-restaurant komt steeds dichterbij.
50:00
In New Orleans heeft The Old Coffeepot Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Daarom nam hij Dawn aan om zijn zaak te runnen, maar die blijkt incompetent te zijn.
45:00
Gordon Ramsay reist af naar New York. Hij zal er proberen de Italiaanse bistro Bella Gianna nieuw leven in te blazen. Bella Gianna was jarenlang een succesvolle zaak, totdat zoon Vinny aan het roer kwam te staan. Zal Gordon Vinny ervan kunnen overtuigen dat hij zijn familie nodig heeft om de zaak te doen draaien?
Archief