Rap Sh!t

Laatste aflevering
Rap Sh!t

Na de show stellen Mia en Shawna zich vragen over de toekomst van de groep. Later krijgt Mia een onverwachte connectie, terwijl Shawna een aanbod overweegt.

Rap Sh!t gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Voordat ze voor het eerst live optreedt, neemt Shawna het op tegen een voormalige vriend, wiens kritische woorden over het gebrek aan richting van het duo goed aankomen.
Na de gebeurtenissen in New York krijgt Mia te maken met hatelijke opmerkingen en trollen, terwijl Lamont moet optreden. Ondertussen besluit Shawna het werk voor een dag te laten liggen.
De meisjes maken een reis naar New York waar Shawna eindelijk herenigd wordt met Cliff en Mia een rijke vreemdeling ontmoet.
Cliff, Shawna's vriend, bekritiseert het laatste werk van het duo. Chastity probeert een club te overtuigen om hun liedje te draaien.
Chastity worstelt met geldproblemen, Lamont zijn auto wordt in beslag genomen, Mia betaalt Lamont om 'Seduce and Scheme' te producen en Maurice gebruikt een gestolen kredietkaart.
Nadat hun eerste video aanslaat, leidt Shawna en Mia's tweede poging tot succes tot creatieve meningsverschillen.
Terwijl haar vriend op afstand rechten studeert, nodigt de ambitieuze rapper Shawna spontaan haar vervreemde vriendin Mia uit voor een drankje, met verrassende resultaten.
Archief