Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Rich Holiday, Poor Holiday

Rich Holiday, Poor Holiday herbekijken

Seizoen 2
41:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 3 - Germany and Cromer

3,0 1 x
Nadine Newman, haar twee dochters, en moeder Tina leven zo zuinig mogelijk om jaarlijks geld opzij te kunnen zettten voor een vakantie in eigen land. Gail en Matt Waterman en hun twee zonen daarentegen spenderen jaarlijks zo'n 80.000 pond aan luxueuze vakanties. Deze keer mogen Nadine en co genieten van een all-inclusiveve...
Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Zimbabwe vs Isle of Wight

4,0 10 x
De familie Walther uit Bristol, bestaande uit vader Axel, moeder Nicola en hun kinderen Paul en Sophie, gaat jaarlijks meerdere keren op vakantie. Zij ruilen nu hun luxesafari voor de budgetvakantie van de familie Peters uit Scunthorpe. Wegens financiële beperkingen reizen Alex en Cecilia nooit verder dan de Britse kust me...
44:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Benidorm vs St. Lucia

4,0 9 x
Enkele cultuurliefhebbers uit Surrey brengen een budgetvakantie door in Benidorm, terwijl een groep feestvierders uit Londen geniet van vijfsterrenluxe op het Caraïbische St Lucia.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cumbria vs Calais

3,0 8 x
Stuart (35) en Francis (32) besteden normaal gezien zo'n 60.000 pond per jaar aan vakanties. Zij trekken deze keer naar een simpele camping in Cumbria. De familie Warriner mag ondertussen genieten van een verblijf in een kasteel in Frankrijk, inclusief chef-kok, zwembad en een jacht.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Morocco vs Caravanning

4,0 12 x
De welgestelde familie Cisse brengt de vakantie door in een caravan op een camping in Devon, terwijl de familie McQueen in Marokko geniet van een verblijf in een villa met zwembad en een eigen chef-kok.
Archief