Rok En Rol

Rok En Rol herbekijken

Seizoen 2
20:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Bedroom Stories

3,0 7 x
Karolien neemt zich elke ochtend opnieuw voor om 's avonds op tijd te gaan slapen, maar toch gaat het vaak ergens mis. Warme melk en koekjes helpen gelukkig altijd om in slaap te vallen. En dat hoofdeinde dat ze onlangs voor een vriendin heeft gemaakt, is misschien toch ook een tof idee voor haar eigen slaapkamer.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - I Do

4,0 36 x
Het lijkt wel of echt iederéén gaat trouwen. Gelukkig zijn al die trouwfeesten voor Karolien de ideale reden om haar tuxedobroek en bijhorende blouse uit de kast te halen. En ze vindt ook wel altijd nieuwe inspiratie op al die trouwfeesten.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Ochtendstress

3,0 7 x
De ochtend staat voor Karolien gelijk aan stress. Er is altijd wel een outfitcrisis, onverwachte tankbeurt of bad hair day die om de hoek loert. Organisatie is dan het sleutelwoord. Havermout die op voorhand is klaargemaakt, is al een goed begin. Net zoals een coffeesleeve. Karoliens perfecte oplossing voor een on-the-go o...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - SOS Hangover

4,0 6 x
Karolien gaat aan de slag met groene thee, alcohol en rock candy voor de perfecte herfstcocktail die in de smaak valt bij haar vriendinnen én bij zichzelf. Zo goed zelfs dat ze voor the day after op zoek gaat naar eerste hulp bij katersymptomen. Een frisse douche doet al veel wonderen, zeker met Karoliens nieuwe douchegord...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Morgen vrijdag

3,0 8 x
Vrijdag is een hoogdag voor Karolien. Dan stapt ze goedgezind haar bed uit, gewoon omdat het bijna weekend is. Geluk zit nu eenmaal verscholen in de kleine dingen: een mooie foto van een leuke dag met vriendinnen ingekaderd naast je computer op kantoor.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Familietijd

3,0 6 x
Karolien komt uit een groot gezin: met 2 zussen en 1 broer was het altijd redelijk druk in huis. Ook nu nog, als ze met de hele familie Verbanck samenkomen, kan dat soms vuurwerk geven. Behalve aan tafel, dan zijn ze allemaal stil. Zeker als er avocadofrietjes aan te pas komen.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - Fabulous Fifties

4,0 3 x
Milkshakes, jukeboxen en rockabilly: Karolien had wel héél graag in de wereld van Grease en Elvis geleefd! Dan zou ze fulltime hebben rondgelopen met een hoge taille rok of broek en een polka dot sjaaltje in haar haren. Nu houdt ze het bij een retro bikinislip.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Rozengeur en maneschijn

3,0 9 x
De film Aladdin heeft Karolien als kind zeker 25 keer gezien. De sultans, buikdanseressen en vliegende tapijten vond ze geweldig. En ook nu kan ze die sfeer van duizend-en-een-nacht nog wel eens appreciëren.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Kinderspel

3,0 5 x
Waarom het moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan? Karolien was al lang op zoek naar een toffe wasmand maar vond er geen naar haar zin. Daarom heeft ze nu gewoon zelf eentje gemaakt! Onlangs heeft Karolien trouwens voor haar nichtje ook nog iets leuks gemaakt: verschillende oude meubels heeft ze samen gepuzzeld tot een...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Man it up

3,0 5 x
Mannen. Geen enkel onderwerp dat meer over de tongen gaat op een avond met de vriendinnen. After all; it's a men's world. Maar Karolien weet uiteraard ook goed gebruik te maken van zijn spullen. Karolien maakt van een mannenhemd haar topstuk, lege bierflesjes worden ingeschakeld als originele vazen en ze maakt een spicy co...
Archief