Scorpion

Scorpion gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:35
Scorpion

Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze moeten daar een nucleaire raket uit de tijd van de Sovjets onschadelijk maken.

April 2024
40:31
Adjunct-directeur Katherine Cooper, verbindingsofficier van Homeland Security, draagt Walter, Cabe en Happy op met een nieuwe opdracht. Ze moeten een spionageapparaat analyseren dat aangesloten is op een communicatiekabel die 100 meter onder water ligt in internationale wateren voor de Californische kust.
41:03
Sylvester gaat undercover in een federale gevangenis om een Japanse bende te ontmantelen die het gemunt heeft op drie rechters. De zaken draaien echter anders uit dan gepland waardoor Sylvester al snel gevaar loopt.
40:46
Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.
40:19
Verlopen
De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.
38:09
Nadat Walters auto crasht aan de rand van een klif, staat het team voor haar belangrijkste missie ooit. Het team is echter niet zo hecht meer.
41:03
Walter komt het lang bewaarde geheim van Cabe over de Baghdad-missie te weten en dat legt een bom onder het voortbestaan van Team Scorpion. Ralph zet ondertussen zijn leven op het spel om het team te helpen.
38:51
Een belangrijke getuige wil getuigen tegen een gevaarlijk drugskartel, maar ze vreest voor haar leven en Team Scorpion neemt haar in bescherming. Met het kartel dat hen ondertussen op de hielen zit.
38:08
Verlopen
De helikopter van team Scorpion crasht tijdens een reddingsmissie voor wandelaars. Sylvester moet de gewonde piloot in veiligheid zien te brengen.
38:17
Verlopen
Een conflict in Oost-Europa dreigt te escaleren en het Scorpion-team moet geheime vredesgesprekken mogelijk proberen te maken om een derde wereldoorlog te vermijden.
40:50
Verlopen
Een miljardair huurt Team Scorpion in om zijn gekidnapte dochter te redden. Ondertussen wordt hier en daar een gevoelige snaar geraakt wanneer Walter een interview geeft, maar de andere leden weinig tot geen erkenning geeft.
39:29
Verlopen
Team Scorpion werkt undercover op een cruiseschip in de hoop gestolen raketten te kunnen lokaliseren. Ondertussen helpen Toby en Happy Ralph bij zijn eerste kalverliefde nu Valentijn nadert.
Maart 2024
40:11
Verlopen
Om te vermijden dat er nucleaire wapens zullen worden gelanceerd vanop een geheime Amerikaanse basis, moet het team het geheugen proberen op te frissen van hun enige hoop, een gewonde voormalige geheim agent.
39:07
Verlopen
Het team probeert Ralph te helpen nadat hij door de FBI voor ondervraging wordt meegenomen. Zijn onlinespelletje maakte per ongeluk de locatie bekend van een geheim CIA-adres.
40:59
Verlopen
Team Scorpion probeert een jongen te redden op Kerstavond die vast komt te zitten in een grot aan het strand, terwijl het stilaan vloed begint te worden.
38:00
Verlopen
Sylvester activeert per ongeluk een explosieve installatie tijdens een onderzoek en Team Scorpion wil de verantwoordelijke hiervoor opsporen. Zeker omdat het leven van hun vriend aan een zijden draadje hangt.
38:34
Verlopen
Team Scorpion moet Cabes ex-vrouw beschermen nadat ze bewijzen ontdekt die suggereren dat er sprake is van vuil spel bij de dood van een prominent congreslid.
39:36
Verlopen
Het team is op zoek naar de moordenaar van een muziekblogger. Ze worden hierbij geholpen door een muzikant. Ondertussen vraagt Drew om hulp bij Walter over het contact met zijn zoon.
41:23
Verlopen
Team Scorpion wordt ingeschakeld wanneer drie gedetineerden uit de gevangenis ontsnappen. Ze ontdekken dat een van hen een briljante hacker is, die gedwongen wordt om de andere twee te helpen.
40:28
Verlopen
Team Scorpion moet een psychologische evaluatie ondergaan die zal bepalen of ze worden geschorst nadat ze beschuldigd worden van het vernietigen van een waardevol kunstwerk. Ralph is ondertussen niet van plan om naar het Halloweenfeest van zijn school te gaan, dus Paige vraagt het team om in te springen en hulp te bieden.
Archief