Scorpion

Laatste aflevering
40:55
Scorpion
Verlopen

Team Scorpion is op weg naar Noordoost-Afrika. Daar moeten ze voorzichtig door een mijnenveld navigeren om de levens van lokale dorpelingen te redden. De relatie van Paige en Walter neemt een schokken

Scorpion herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
39:13
Verlopen
De moederlijke instincten van Paige worden geactiveerd wanneer Team Scorpion een bewusteloze, onderkoelde jongen moet redden die vastzit in de wielkuip van hun vliegtuig. Walter's leugen eist zijn tol.
41:06
Verlopen
Het team wordt uitgedaagd voor een softbalwedstrijd, waar alle toekomstige contracten op het spel staan. Om te winnen moeten ze hun hoge IQ's gebruiken. Walters geheime avondje uit met Florence zorgt voor spanning bij Toby en Happy.
40:00
Verlopen
Team Scorpion gaat naar het moeras om een alligator op te sporen zodat ze een dodelijke virus tegen kunnen gaan. Paige leert Walter het concept van een leugentje om bestwil en Toby moet Cabe's leven redden.
39:31
Verlopen
Team Scorpion loopt per ongeluk in op een bankoverval en wordt daardoor gegijzeld door de overvallers. Sylvester krijgt steeds meer gevoelens voor Florence.
39:21
Verlopen
Tijdens een klus om het ontstaan van een zwart gat te voorkomen, worden de mentale vermogens van Team Scorpion aangetast. De genieën van het team veranderen in dommeriken, waardoor Paige de wetenschap voor hen moet vereenvoudigen.
39:30
Verlopen
Wanneer een helikopter op een wolkenkrabber stort, moet Team Scorpion een dokter en een piloot redden. Intussen wachten Happy en Toby op nieuws over hun vruchtbaarheidstest en realiseert Sylvester zich dat hij misschien gevoelens heeft voor Florence.
39:11
Verlopen
Team Scorpion repareert een kerncentrale in Mexico, als een aardbeving in de omgeving een tsunami veroorzaakt. Het team moet voorkomen dat de tsunami de kerncentrale treft. Ook helpt Toby zijn ex-verloofde om haar gestolen identiteit terug te vinden.
39:52
Verlopen
Door een magnetische storm is de stroom uitvallen in Los Angeles en Team Scorpion moet een piloot en zijn vriendin helpen die verdwaald zijn boven de Stille Oceaan zonder navigatie- of radiocontact.
41:00
Verlopen
Team Scorpion wordt opgesloten doemsdag-bunker met kunstmatige intelligentie, die het gemunt heeft op hun levens. Tot overmaat van ramp moet Toby samenwerken met zijn aartsvijand en zijn vrouw, Quincy Berkstead en Amy.
39:21
Verlopen
Op kerstavond raakt Walter bewusteloos nadat hij van de trap is gevallen en komt hij in een droomwereld terecht waar Team Scorpion nooit heeft bestaan.
41:05
Verlopen
Het team wacht met spanning op de uitspraak van Cabe's proces, intussen proberen ze een hond te redden die vastzit in een bak.
41:06
Verlopen
Het team probeert een vader en een dochter te helpen die betrokken waren bij een vliegtuigongeval. Paige probeert Walter te helpen, nu Cabe mogelijk een gevangenisstraf te wachten staat.
39:22
Verlopen
Het team ontmoet hun nieuwe, ontevreden buurman. Een apparaat dat nucleaire ongelukken zou kunnen voorkomen, raakt kwijt in het LA-rioolsysteem. Walter ontdekt een nieuwe manier om met Paige te communiceren.
38:27
Verlopen
Met Halloween neemt het team een zaak aan rondom het schip de Queen Mary, maar ze vinden zich al snel terug in een regelrechte ramp wanneer ze een `spookschip' tegenkomen.
40:37
Verlopen
Middenin een technologische beurs, wordt het team gegijzeld door een groepering die een virtuele overval tracht te plegen.
38:33
Verlopen
Paige confronteert Happy met het feit dat ze constant met haar en Walter meegaat. Verder trekt het team naar een militair kamp voor een nieuwe opdracht, maar dat loopt al snel mis.
39:32
Verlopen
Stropers verwonden een zwanger hert, het team probeert om het beestje en haar kalf te redden. In de tussentijd bespreken Happy en Toby de toekomst van hun familie.
39:17
Verlopen
Team Scorpion werkt nog steeds samen met Collins om het einde van de mensheid te doen voorkomen. Verder maakt Cabe een beslissing die zijn carrière kan bedreigen.
41:03
Verlopen
Het team moet samenwerken met hun aartsvijand Mark Collins om het uitsterven van de mensheid te voorkomen. In de tussentijd worden Walter en Paige en beetje ongemakkelijk van hun nieuwe relatie.
Archief