Seal Team

Laatste aflevering
40:43
Seal Team
Verlopen

Bravo Team krijgt een verwoestende klap die het team voor altijd zal veranderen. Elk van de leden wordt gedwongen om een aantal grote persoonlijke beslissingen te nemen. Dit is de finale van het vierde seizoen.

Seal Team gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
39:44
Verlopen
Bravo bundelt zijn krachten om een cruciale Nigeriaanse pijplijn te beschermen die wordt aangevallen door Boko Haram. Maar wanneer een teamlid gewond raakt, ontdekt Bravo dat een nog gevaarlijkere vijand hen aanvalt.
40:40
Verlopen
Bravo wordt belast met een geheime missie om een Boko Haram-kamp te infiltreren, het datanetwerk te hacken en een Amerikaanse gijzelaar te redden.
40:37
Verlopen
Bravo krijgt de opdracht om een overlopende Boko Haram luitenant in Amerikaanse hechtenis te nemen, maar de missie gaat mis als het doelwit wordt aangevallen. Sonny laat steekjes vallen als Bravo's vertegenwoordiger op de USS Keating.
40:38
Verlopen
Jason's bezoek aan een voormalige teamgenoot zorgt ervoor dat hij zijn rol als teamleider moet evalueren. Ook worstelen verschillende Bravo-leden met hun relaties wanneer Commando hen op een onverwachte missie naar de kust van Afrika stuurt.
40:33
Verlopen
Jason wordt berecht met een mogelijk einde van zijn carrière, zonder te weten of zijn beste vriend, Ray, hem steunt. Stella trekt in bij Clay, en Sonny bezoekt Hannah om haar te helpen zich voor te bereiden op de komst van hun baby.
40:35
Verlopen
Jasons carrière en vrijheid staan op het spel wanneer het Commando hem beschuldigt van het begaan van een gruwelijke misdaad tijdens een missie. Met Bravo onder een contactverbod, moet Jason de strijd aangaan zonder zijn broeders.
40:24
Verlopen
Terwijl Ray de missie in Syrië blijft leiden, wordt de inzet hoger wanneer leden van het Bravo Team de waarheid over hun doelwit te weten komen.
40:28
Verlopen
Jason keert terug naar Bravo, maar de spanningen lopen op als Ray hem een hogere rang geeft op een missie om militaire drones in Syrië te bergen. Sonny ontvangt ook verrassend nieuws uit Texas.
40:38
Verlopen
Terwijl Bravo Team blijft worstelen met grote veranderingen, gaat het team op een missie in Ecuador. Ondertussen besluit Natalie ook een levensveranderend idee aan Jason te presenteren.
40:36
Verlopen
Terwijl vaandrig Davis Ray's locatie weet te traceren naar een zeecontainer in de Middellandse Zee, wordt het Bravo team steeds wanhopiger om hun broeder te redden voor het te laat is.
40:41
Verlopen
Zonder aanwijzingen over Ray's verblijfplaats, drijft Jason het Bravo team tot het uiterste en overweegt een gevaarlijke grens te overschrijden om hun vermiste broeder te helpen lokaliseren. Ondertussen probeert Ray zijn gevangenschap te overleven.
39:03
Verlopen
Wanneer onderofficier Ray Perry vermist raakt na een explosie in Tunesië, worstelen zijn voormalige teamgenoten met de vraag hoe ze hun broeder en zijn familie kunnen helpen terwijl Bravo Team aan de kant staat.
40:42
Verlopen
Bravo Team worstelt om zich aan te passen aan den nieuwe teamdynamiek die is ontstaan. De verandering is het gevolg van het feit dat verschillende leden levensveranderende carrièrebeslissingen hebben genomen.
40:38
Verlopen
Bravo Team wordt herenigd met Jason en Cerberus, en gaat dan ondergronds. Aan het team de taak om de met boobytraps doorzeefde tunnels te doorzoeken naar terroristenleider Al-Hazred.
40:43
Verlopen
Bravo Team betreedt vijandelijk gebied in het besneeuwde Spin Ghar gebergte om Al-Hazred gevangen te nemen. Hij is de leider van een terroristische groepering en zoon van de terroristenleider die Jason ooit neerhaalde en tot Bravo One maakte.
Seizoen 3
41:32
Verlopen
Jason begeleidt Mandy op een condoleancebezoek aan de familie van een gesneuvelde informant. Ondertussen gaat Bravo op een dringende missie wanneer ze een tijdgevoelige aanwijzing over de locatie van een terroristenleider ontvangen.
41:07
Verlopen
Bravo Team loopt in een hinderlaag van vijandelijke troepen. DIt gebeurt tijdens een missie om een potentiële link naar een nieuwe terroristenleider te extraheren. Sonny overweegt om zich te vestigen in zijn geboortestad.
41:21
Verlopen
Bravo Team gaat op zoek naar de leider van een terroristische groep die verzet tegen de vredesonderhandelingen in Afghanistan organiseert. Clay leert wat het betekent om een leider te zijn en Sonny probeert zijn relatie met zijn vader te herstellen.
41:33
Verlopen
Terwijl Bravo Team aan hun missie in Afghanistan begint tijdens vredesonderhandelingen, meldt Sonny zich op een luchtmachtbasis in Texas om zijn disciplinaire trainingsactie uit te zitten. Daar maakt hij opnieuw kennis met Hannah, een jeugdvriendin.
Archief