Shades of Blue

2017
40:32

Aflevering 13

Verlopen 4,0 31 x
Omdat Harlee er niet in slaagt om Donnie en Linklater in te leveren bij de FBI, sluit Harlee ten einde raad een deal met Stahl. Ze is bereid haar eigen immuniteit af te staan voor die van haar team. Harlee staat oog in oog met Miguel die zijn donkerste kant laat zien, wanneer hij vraagt om deel uit te maken van Christina's leven.
40:19

Aflevering 12

Verlopen 4,0 18 x
Harlee en Wozniak dragen de gevolgen van de mislukte politieactie. Het geld dat als inzet diende, is verdwenen. Harlee belooft het terug te bezorgen aan de FBI en Wozniak en zijn kompanen in te leveren.
40:29

Aflevering 11

Verlopen 4,0 27 x
Harlee beseft dat ze Stahl niet had mogen vertrouwen, maar dat inzicht komt net te laat. Ondertussen probeert ze haar team in veiligheid te brengen, door deel te nemen aan de actie tegen de gewapende bende. Ze vermoedt dat het zal leiden tot Wozniaks arrestatie. Miguel ontdekt Harlee's geheim. En Loman is onbewust getuige van de overval, net op het moment dat het mis gaat.
40:31

Aflevering 10

Verlopen 3,0 17 x
Harlee en Wozniak komen op het spoor van The Big Score, een gewapende bende. Ze ontmoeten Donnie's partner, die als agent werkt voor de dienst drugsbestrijding. Wozniak's interesse wordt gewekt wanneer een marineveteraan wordt verdacht van moord onder bedenkelijke omstandigheden.
40:27

Aflevering 9

Verlopen 3,0 20 x
Nu Harlee Wozniaks ware aard heeft leren kennen, is ze vastberaden om hem achter de tralies te krijgen. Wanneer ze verstrikt raakt in een kidnapping van een man, die achteraf in scène gezet blijkt te zijn, ontdekt ze samen met Stahl de geheime relatie van Wozniak. Een mysterieus telefoontje naar het bureau van Saperstein, doet het politieteam nadenken over het lot van hun overleden vriend en collega.
40:30

25 juli 2017

Verlopen 3,0 21 x
Nu Saperstein dood is, beseft Harlee dat Wozniak geen grenzen kent om zijn vijanden uit de weg te ruimen. Ze besluit daarom om mee te werken aan Stahls onderzoek. Het team neemt wraak op enkele politieagenten die Harlee's dochter en haar vriend hebben aangepakt. Wozniak zorgt ervoor dat Loman zich beter voelt in het korps.
40:33

18 juli 2017

Verlopen 4,0 13 x
Harlee probeert David Saperstein wanhopig te beschermen en vreest dat het politieteam uiteenvalt door achterdocht en woede. Robert en Molly ontdekken dat Harlee een bezoekje heeft gebracht aan Miguel en verdiepen zich in de zaak. Harlee is echter niet bereid om mee te werken met de FBI, omdat ze furieus is dat Stahl het incident met agent Saperstein niet kon voorkomen. Matt vindt bewijzen die zijn vermoeden over Davids dubbele agenda bevestigen en beraamt een plan.
40:31

11 juli 2017

Verlopen 3,0 19 x
Wozniak vermoedt dat David Saperstein de mol is in zijn team. Harlee dwingt Stahl om hem te arresteren, zodat ze zelf buiten schot blijft. Matt wil David echter op een meer ingrijpende manier uitschakelen. Miguel, Harlee's ex die haar vroeger mishandelde, neemt opnieuw contact op met haar. Hij wil Harlee inschakelen om de man te traceren die de moord pleegde waarvoor hij valselijk werd beschuldigd. Cristina vindt brieven van Miguel en stelt Harlee enkele vervelende vragen over hem.
40:33

4 juli 2017

Verlopen 3,0 20 x
Harlee en Tess kunnen een vracht illegale drugs onderscheppen. De lokale drugsbaron weet echter enkele duistere geheimen van Wozniak en probeert daarmee het politiekorps te chanteren. Harlee vreest dat Stahls obsessie voor haar niet louter professioneel is. Ze merkt dat hij steeds vaker haar privacy schendt en besluit hem daarom te bespioneren. Tess gebruikt Espada om wraak te nemen op haar man.
40:31

Aflevering 4

Verlopen 4,0 36 x
Agent Michael Loman is nog steeds van streek door de man die door zijn schuld omkwam tijdens zijn eerste opdracht. Wanneer hij zelfs zijn begrafenis wil bijwonen, grijpen zijn collega's in. Zijn loyaliteit wordt niet veel later opnieuw op de proef gesteld, wanneer Harlee hem vraagt om buiten de wet te treden. Matt raakt in de problemen en schakelt Harlee's hulp in. Ze doet er alles aan om zijn fouten te verbergen voor de FBI, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. De relatie tussen Carlos en T...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.