Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Shades of Blue

2020
45:00

Seizoen 2 - 9. Chaos Is Come Again

4,0 27 x
Harlee doet de angstaanjagende ontdekking dat iemand Cristina berichten stuurt onder de naam van haar dode ex, Miguel. Het onderzoek naar een vermist kind leidt Wozniak naar een lokale drugsdealer die minderjarigen betrekt bij zijn handel. Ondertussen stapt het team in een hinderlaag.
40:00

Seizoen 2 - 8. Unpaid Debts

3,0 8 x
Wozniak gaat achter Bianchi aan. Harlee maakt van de gelegenheid gebruik om het team te herenigen voor een illegale missie om de schuld van Tufo's broer aan een lokale drugsdealer af te betalen. Ondertussen blijft Stahl het team bedreigen.
41:00

Seizoen 2 - 7. A House Divided

3,0 4 x
Nadat Harlee aan het team bekent dat ze als informante werkt voor de FBI, probeert de groep Harlee en Wozniaks verraad te verwerken. Het duo komt met een wanhopig plan om Bianchi te neutralizeren. Hun acties hebben echter onvoorziene gevolgen wanneer de maffia zelf ten aanval trekt.
50:00

Seizoen 2 - 6. Fracture

4,0 8 x
Harlee en Wozniak onderzoeken Carolines moord, waardoor Harlee en Nava's relatie onder druk komt te staan. Wozniak tracht te achterhalen wie van zijn team er informatie lekt aan Verco.
50:00

Seizoen 2 - 5. Sweet Caroline

3,0 11 x
De maffia is uit op wraak en probeert Harlee te laten opdraaien voor een moord. Harlee voert een strijd tegen de tijd en haar eigen team om alle sporen uit te wissen. Ondetussen worstelt Wozniak om zijn team bij elkaar te houden wanneer de bewijslast van een oude misdaad de verdeelde groep nog meer onder druk zet.
50:00

Seizoen 2 - 4. Daddy's Girl

3,0 18 x
Wozniak wordt geconfronteerd met een drugszaak die hem dwingt de donkerste demonen uit zijn verleden en de dood van zijn dochter onder ogen te komen. Ondertussen onthult hij aan Harlee de reden van zijn onvoorwaardelijke trouw aan Julia Ayres.
Afleveringen 2019
41:00

Seizoen 3 - 10. By Virtue Fall

3,0 52 x
Harlee moet voor de politiecommissie verschijnen. Wozniak en het team proberen haar van buitenaf te helpen.
41:00

Seizoen 3 - 9. Goodnight, Sweet Prince

4,0 43 x
Harlee ontmaskert een verrader. Cole stemt toe om te getuigen tegen Ramsey. Wozniak probeert te onderhandelen met de inlichtingendienst.
41:00

Seizoen 3 - Cry Havoc

3,0 24 x
Wozniak mobiliseert zijn team om een gevaarlijke actie te ondernemen tegen de inlichtingendienst. Harlee heeft moeite om op het goede pad te blijven.
41:00

Seizoen 3 - Straight Through the Heart

4,0 19 x
Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.
Archief