Shades of Blue

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 10

Verlopen 7 x
Harlee moet voor de politiecommissie komen. Wozniak en het team proberen haar van buitenaf te helpen.

Seizoen 3, Aflevering 9

Verlopen 2 x
Harlee ontmaskert een verrader. Cole stemt toe om te getuigen tegen Ramsey. Wozniak probeert te onderhandelen met de inlichtingendienst.

Seizoen 3, Aflevering 8

Verlopen 5 x
Wozniak mobiliseert zijn team om een gevaarlijke actie te ondernemen tegen de inlichtingendienst. Harlee heeft moeite om op het goede pad te blijven.

Seizoen 3, Aflevering 7

Verlopen 4 x
Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.

Seizoen 3, Aflevering 6

Verlopen 12 x
Harlee en Wozniak proberen de corrupte inlichtingendienst te linken aan een kartel. Stahl ontdekt dat niet alleen hij Harlee in het oog houdt.

Seizoen 3, Aflevering 5

Verlopen 2 x
Harlee ontdekt dat de betrokkenheid van de inlichtingendienst bij criminele activiteiten nog groter is dan ze in eerste instantie dacht. Ramsey gaat in de tegenaanval. Loman ontmoet een meisje.

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 7 x
Harlee richt haar aandacht op het uitschakelen van een inlichtingendienst. Stahls obsessie brengt hem naar New York. Espada heeft het moeilijk om iets te verbergen voor Tufo.

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 4 x
Harlee vermoedt dat Wozniak enkele geheimen verbergt. Loman intimideert een getuige.

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 3 x
Harlee heeft bewijs van corruptie binnen de NYPD. Wozniak probeert Harlee en haar team te beschermen tegen bedreigingen.

Seizoen 3, Aflevering 1

Verlopen 18 x
Harlee en Wozniak bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 13

Verlopen 5 x
Wozniak komt oog in oog te staan met zijn verrader, waarna hij een verschrikkelijke keuze moet maken. Stahls fanatieke plan om Harlee neer te halen lijkt eindelijk te slagen.

Seizoen 2, Aflevering 12

Verlopen 2 x
Wozniak doet een vreselijke ontdekking wanneer hij komaf wil maken met zijn vijanden. Harlee helpt Nava om zijn sporen uit te wissen na een gewelddadige ontmoeting met Bianchi.

Seizoen 2, Aflevering 11

Verlopen 4 x
Harlee en Wozniak leiden het team tijdens een gevaarlijke missie om Bianchi's grootboek te stelen en de maffioso voor eens en voor altijd neer te halen.

Seizoen 2, Aflevering 10

Verlopen 3 x
Harlee en Wozniak leiden de klopjacht op de schutters die het team onder vuur namen. Ondertussen ontdekken ze de sleutel die tot de ondergang van Bianchi kan leiden. De geschorste FBI-agent Stahl zet zijn onderzoek op eigen houtje verder.

Seizoen 2, Aflevering 9

Verlopen 1 x
Harlee doet de angstaanjagende ontdekking dat iemand Cristina berichten stuurt onder de naam van haar dode ex, Miguel. Het onderzoek naar een vermist kind leidt Wozniak naar een lokale drugsdealer.

Seizoen 2, Aflevering 8

Verlopen 3 x
Wozniak gaat achter Bianchi aan. Harlee maakt van de gelegenheid gebruik om het team te herenigen voor een illegale missie om de schuld van Tufo's broer aan een lokale drugsdealer af te betalen.

Seizoen 2, Aflevering 7

Verlopen 6 x
Nadat Harlee aan het team bekent dat ze als informante werkt voor de FBI, probeert de groep Harlee en Wozniaks verraad te verwerken. Het duo komt met een wanhopig plan om Bianchi te neutralizeren.

Seizoen 2, Aflevering 6

Verlopen 4 x
Harlee en Wozniak onderzoeken Carolines moord, waardoor Harlee en Nava's relatie onder druk komt te staan. Wozniak tracht te achterhalen wie van zijn team er informatie lekt aan Verco.

Seizoen 2, Aflevering 5

Verlopen 12 x
De maffia is uit op wraak en probeert Harlee te laten opdraaien voor een moord. Harlee voert een strijd tegen de tijd en haar eigen team om alle sporen uit te wissen.

Seizoen 2, Aflevering 4

Verlopen 2 x
Wozniak wordt geconfronteerd met een drugszaak die hem dwingt de donkerste demonen uit zijn verleden en de dood van zijn dochter onder ogen te komen.
Archief