Silent Witness

Afleveringen
1:42:21

Fraternity (5/5)

Verlopen 3,6 355 x
Het lijk van een 15-jarig meisje wordt gevonden. Detective Carter concentreert zich op zijn voornaamste verdachte, Ryan Calvin. Jack kent Calvin persoonlijk.
1:42:32

Undertone (4/5)

Verlopen 4,0 279 x
Wanneer het lichaam van een zwanger Noord-Iers meisje wordt gevonden, moet het team snel op zoek naar de baby die uit haar buik gehaald is. Waar is de vader?
1:41:51

In a lonely place (3/5)

Verlopen 3,6 2 115 x
Nikki en Jack reizen af naar Schotland om DS Ross bij te staan bij het oplossen van een afschuwelijke moord op een lapdancer die in een bos is aangetroffen.
1:41:44

Coup de grace (2/5)

Verlopen 4,0 344 x
In de getuigenbank komt Nikki met onomstotelijk bewijs ten voordele van David Bennetto, een veroordeelde moordenaar die al zes jaar in de cel zit.
1:42:14

Commodity (1/5)

Verlopen 3,0 525 x
De reputatie van voetballer Isaac Dreyfus komt in het gedrang wanneer hij door een sekstape wordt gelinkt aan de brutale moord op een vrouw.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.