Skin

Laatste aflevering
Skin

Hannah heeft al sinds ze twee jaar was last van een zware vorm van eczeem. Esiri lijdt aan hyperpigmentatie en heeft al heel wat middeltjes uitgeprobeerd om het probleem te verhelpen, maar niets lijkt te helpen. Scott lijdt aan psoriasis en is wanhopig op zoek naar een oplossing.

Skin gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Na een zonnebrand zes jaar geleden bleef Max achter met een korst op zijn schedel. Eva lijdt aan een aandoening waardoor ze veelvuldig moet zweten. Alix heeft last van acne en kijkt hierdoor niet graag in de spiegel.
Megan lijdt aan psoriasis en heeft het gevoel dat alle behandelingsopties uitgeput zijn. Rowanne wil haar wijnvlek niet laten verwijderen, maar wil wel graag weten hoe ze ze kan camoufleren. Adan lijdt aan eczeem en zou dolgraag eens een dag zonder jeuk hebben.
Tia heeft last van eczeem en heeft al allerlei homeopathische middeltjes uitgeprobeerd, maar zonder succes. Casey wil graag zijn psoriasis onder controle kunnen houden zodat hij een normaal leven kan leiden. Gillian hoopt dat dr. Emma zoveel mogelijk goedaardige tumoren kan verwijderen, zodat ze zich weer lekker in haar ve...
Reanna heeft 25 wratten op haar handen en in haar knieholtes. Ivy schaamt zich over haar acne en heeft er al vaker negatieve reacties over gekregen. Nick heeft kale plekken die hij verbergt door het dragen van hoeden.
Daniel heeft al vier jaar een cyste op zijn voorhoofd. De acne van Chantelle zorgt ervoor dat ze zich erg onzeker voelt. Amy heeft een wijnvlek op haar gezicht en is ambassadeur van een organisatie die mensen met gelijkaardige aandoeningen helpt in het reine te komen met zichzelf.
Archief