Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Snackmasters NL

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Kabelspek

3,0 8 x
Chef-koks Ron Blaauw en Richard van Oostenbrugge gaan de uitdaging aan om de zoete spekjes van Frisia zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en plaatst zich zo als allereerste voor de finale van dit eerste seizoen?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Mexicano

4,0 7 x
Collega-sterrenchefs Margo Reuten en Hans van Wolde worden uitgedaagd om de Mexicano zo goed mogelijk na te maken. Ze krijgen twee dagen de tijd om de gesmaakte frituursnack te evenaren. Miljuschka neemt ondertussen een kijkje in de fabriek waar jaarlijks zo'n 24 miljoen Mexicano's worden gemaakt.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hamka

4,7 1 x
Chef-koks Dennis Huwaë en Jacob Jan Boerma nemen het tegen elkaar op om de Hamka-chips na te maken. Wie van de heren slaagt erin om de professionele jury te overtuigen van zijn versie van de overbekende ham-kaaschips?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Duyvis

3,0 4 x
In de finale nemen chefs Ron Blaauw en Dennis Huwaë het tegen elkaar op. Zij worden uitgedaagd om de borrelnootjes van Duyvis zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en mag vervolgens de allereerste Snackmasters-trofee in ontvangst nemen?
42:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Febo

4,5 5 x
Chef-koks Ron Blaauw en Bobby Rust worden uitgedaagd om de beroemde dubbele grillburger van Febo na te maken. Beide chefs krijgen twee dagen de tijd om de volledige burger te evenaren; inclusief het driedelig sesambroodje en de befaamde grillsaus.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Leonidas

4,0 8 x
Chef-koks Margo Reuten en Dennis Huwaë krijgen de opdracht om de Leonidas Gaspé-bonbon zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en bemachtigt zo een plaatsje in de finale?
43:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Sultana

3,0 6 x
Chef-kok Richard van Oostenbrugge, die twee Michelinsterren op zijn naam heeft staan, gaat de strijd aan met chef André Gerrits, die één Michelinster heeft, om een exacte kopie van het Sultana-koekje te maken.
Archief