Snackmasters NL

Laatste aflevering
43:00
Snackmasters NL

Dit is de week van de finale. Wie gaat er winnen en neemt de 'Snackmasters'-trofee én eeuwige roem mee naar huis?

Snackmasters NL gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
De winnende chefs van de voorgaande rondes nemen het tegen elkaar op. De opdracht in deze tweede halve finale: een zo goed mogelijke kopie van een zuurstok maken. Niet gemakkelijk, zo blijkt, want om een vorm in de zuurstok te krijgen, moeten de ingrediënten worden gesmolten. En dat zorgt voor verbrande vingers.
De winnende chefs van de voorgaande rondes nemen het tegen elkaar op voor een plaats in de finale. De opdracht in deze eerste halve finale: een zo goed mogelijke kopie maken van een Twix. Het blijkt al gauw geen gemakkelijke opdracht om de koek, de caramel én de chocolade te evenaren. Wie bemachtigt die felbegeerde plek in...
43:00
Topchef Michiel van der Eerde van restaurant Baut en sterrenchef Jonathan Zandbergen van restaurant Merlet strijden tegen elkaar. Zij krijgen de opdracht een replica te maken van de New York Pizza BBQ Mixed Grill.
43:00
Sterrenchefs Jeroen en Marleen Brouwer van restaurant De Loohoeve in Drenthe en sterrenchefs Mike Tsang en Levi Bunt van restaurant O&O in Sint Willebrord bijten zich vast in de Liga MilkBreak-koek
41:00
Sterrenchef Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Blue en topchef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko in Amsterdam proberen de geheimen van de kaassouffle te ontrafelen.
Sterrenchef Mario Ridder van restaurant Joelia en sterrenchef Juliën van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam strijden tegen elkaar. Zij proberen de iconische HEMA-rookworst zo goed mogelijk na te maken. Kunnen ze de juiste ingrediënten en bereidingswijze achterhalen of eindigt het in een fiasco?
42:00
Chef-koks Ron Blaauw en Bobby Rust worden uitgedaagd om de beroemde dubbele grillburger van Febo na te maken. Beide chefs krijgen twee dagen de tijd om de volledige burger te evenaren; inclusief het driedelig sesambroodje en de befaamde grillsaus.
50:00
In de finale nemen chefs Ron Blaauw en Dennis Huwaë het tegen elkaar op. Zij worden uitgedaagd om de borrelnootjes van Duyvis zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en mag vervolgens de allereerste Snackmasters-trofee in ontvangst nemen?
50:00
Chef-koks Margo Reuten en Dennis Huwaë krijgen de opdracht om de Leonidas Gaspé-bonbon zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en bemachtigt zo een plaatsje in de finale?
50:00
Chef-koks Ron Blaauw en Richard van Oostenbrugge gaan de uitdaging aan om de zoete spekjes van Frisia zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en plaatst zich zo als allereerste voor de finale van dit eerste seizoen?
50:00
Collega-sterrenchefs Margo Reuten en Hans van Wolde worden uitgedaagd om de Mexicano zo goed mogelijk na te maken. Ze krijgen twee dagen de tijd om de gesmaakte frituursnack te evenaren. Miljuschka neemt ondertussen een kijkje in de fabriek waar jaarlijks zo'n 24 miljoen Mexicano's worden gemaakt.
41:00
Chef-koks Dennis Huwaë en Jacob Jan Boerma nemen het tegen elkaar op om de Hamka-chips na te maken. Wie van de heren slaagt erin om de professionele jury te overtuigen van zijn versie van de overbekende ham-kaaschips?
42:00
Chef-koks Ron Blaauw en Bobby Rust worden uitgedaagd om de beroemde dubbele grillburger van Febo na te maken. Beide chefs krijgen twee dagen de tijd om de volledige burger te evenaren; inclusief het driedelig sesambroodje en de befaamde grillsaus.
43:00
Chef-kok Richard van Oostenbrugge, die twee Michelinsterren op zijn naam heeft staan, gaat de strijd aan met chef André Gerrits, die één Michelinster heeft, om een exacte kopie van het Sultana-koekje te maken.
Archief