Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Snackmasters UK

Seizoen 1
47:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Monster Munch

3,0 27 x
Topchefs Tristan Welch, van 'Parker's Tavern' in Cambridge, en Matt Worswick, van sterrenrestaurant 'The Latymer' in Surrey, worden door Fred Sirieix uitgedaagd om de Monster Munch Pickled Onion-chips zo goed mogelijk na te maken. Comedian Jayde Adams krijgt ondertussen een rondleiding in de Monster Munch-fabriek om te kij...
46:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Shreddies

4,0 20 x
Chefs Daniel Clifford en Claude Bosi hebben allebei twee Michelinsterren achter hun naam staan, maar kunnen ze ook de populaire Shreddies-ontbijtgranen perfect namaken? Bovendien is niet enkel het recept van tel; ook het patroon en de structuur moeten kloppen. Een hele uitdaging zo blijkt.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 3 - Quality Street Festive Special

4,0 137 x
Fred Sirieix daagt chocolatier Paul A. Young en banketbakker Sarah Mountain uit om de drie populairste Quality Street-bonbons van Nestlé na te maken: The Purple One, Strawberry Delight en The Green Triangle. Jayde Adams neemt ondertussen een kijkje in de fabriek waar deze overheerlijke bonbons gemaakt worden.
1:00:00

3. The Whopper

4,0 86 x
Sterrenchefs Claude Bosi, van Bibendum in Chelsea, en Lisa Goodwin, van Northcote in Lancashire, worden door Fred Sirieix uitgedaagd om de Whopper van Burger King zo goed mogelijk na te maken, inclusief het broodje, de bijhorende frieten en de dressing. Bovendien moeten ze deze ook zo snel mogelijk kunnen bereiden. Jayde A...
1:00:00

1. KitKat

4,0 106 x
Wat gebeurt er wanneer een bekende chef wordt uitgedaagd een populaire snack of snoepsoort uit Groot-Brittannië exact na te maken? Daniel Clifford en Vivek Singh moeten een identieke kopie van de KitKatreep maken.
Archief