Sneak Peek

Laatste aflevering
09:00
Sneak Peek

In deze aflevering toont sneaker customizer Tijs Van Impe enkele van zijn pareltjes en steekt hij Hakim zelf in het werk.

Sneak Peek gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
08:00
In deze aflevering toont Conner Rousseau wat een ideale Conner-sneaker moet hebben en kom je te weten wat de tegenreactie van de koning was.
11:00
In deze aflevering kom je te weten van wie Nicolas Caeyers zijn favoriete paartje heeft gekregen en showt hij zijn fashionable PMD-zak.
10:00
In deze aflevering deelt styliste Farah El Bastani haar stijltips en uit ze haar onvoorwaardelijke liefde voor all-time classic All Stars.
09:00
In deze aflevering toont Acid zijn kapot geskate sneakers en krijg je een exclusieve inkijk in zijn Famous-on-youtube-kamer.
In deze aflevering gaat Hakim langs bij Pieter en Davy van de enige en bijgevolg beste Vlaamse sneakerpodcast 'We got Love'. Beide boys hebben trouwens ook een sneakerverzameling waar Hakim zijn mond van openvalt. Een loods met meer dan 1000 paar? Check.
In deze aflevering toont danser en choreograaf Joffrey Anane wat een goeie dansschoen moet hebben en steekt hij Hakim in een nieuw kleedje.
In deze aflevering deelt Gerben Tuerlinckx zijn geheim om te scoren bij oma's en opa's en krijgt Hakim in primeur Gerben zijn merch te zien.
In deze aflevering krijgt Hakim eerst een snelcursus 'basketbal' om niet door de mand te vallen bij basketbalspeler Jean-Marc Mwema. Spoiler alert: niet alle basketters dragen Jordans.
In deze aflevering loopt Hakim even in bazenschoenen en kletst hij met Laura Tesoro over hun gedeelde liefde voor de Nike Air Force 1. Dat een sneaker veel meer is dan een simpel basketsloefke, bewijst Laura met haar IKEA tas vol sneakers én verhalen.
Archief