Star Trek: Strange New Worlds

Laatste aflevering
Star Trek: Strange New Worlds

Pike overweegt zijn kansen wanneer zijn duister lot steeds duidelijker wordt. Kan hij zichzelf redden van de toekomst?

Star Trek: Strange New Worlds gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
De crew van de Enterprise worden geconfronteerd met hun demonen wanneer ze op een ruige planeet landen waar een hongerige vijand huist.
De Enterprise komt vast te zitten in een gaswolk waar een buitenaardse intelligentie ervoor zorgt dat de crew komt vast te zitten in een sprookje.
Tijdens een humanitaire missie belandt de USS Enterprise in een dodelijk spel met enkele ruimtepiraten.
Wanneer een idyllische planeet wordt bedreigd, wordt Pike herenigd met een liefde uit het verleden. Hij beslist om haar en een heilig kind te beschermen tegen een samenzwering.
Spock en Pike zitten aan de onderhandelingstafel met een bijzondere buitenaardse soort, maar dan krijgt Spock plots een persoonlijk bezoekje.
Pike moet enkele ongebruikelijke methodes aanwenden om de confrontatie aan te gaan met een duistere kracht die de Enterprise aanvalt.
Una moet de confrontatie aangaan met een geheim wanneer de crew wordt getroffen door een hevige besmetting op het schip.
Een eeuwenoude buitenaardse reliek weerhoudt de crew van de USS Enterprise ervan om te voorkomen dat een komeet inslaat op een bewoonde planeet.
Kapitein Christopher Pike komt terug uit ballingschap om een officier te redden die vermist raakte tijdens een fout gelopen missie.
Archief