Stargate Atlantis

Stargate Atlantis herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - First Strike

4,7 9 x
Als blijkt dat de Asurans een vloot oorlogsschepen aan het bouwen zijn, doet de Apollo vast een preventieve aanval.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Vengeance

3,0 17 x
Het Stargateteam heeft al maanden niets meer gehoord van de Taranisbevolking. Kolonel Sheppard en zijn collega's zijn er niet gerust in en besluiten een bezoek te brengen aan hun planeet. Ter plaatse blijkt die volledig verlaten te zijn.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Submersion

4,7 22 x
Het Stargateteam gaat op zoek naar een alternatieve energiebron op de bodem van de oceaan, dicht bij Atlantis. Volgens de database van de Ancients bevindt zich daar een geothermisch drilplatform. Zodra dokter Weir en haar collega's deze hebben teruggevonden, stellen ze alles in het werk om de besturingssystemen van de basi...
Seizoen 3
41:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - Sunday

4,0 13 x
Op een zeldzame vrije dag nodigt wetenschapper Mike Branton dr. Weir uit voor een etentje. Hij moet echter zijn beste beentje voorzetten om haar te overtuigen in te gaan op zijn aanbod. Ook de andere teamleden genieten van hun dagje verlof. De rust op Atlantis is echter maar van korte duur. Er vindt een zware ontploffing p...
41:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - The Ark

3,0 8 x
Het Stargate Atlantis-team doet een opmerkelijke vondst : ze vinden een ruimtestation met aan boord de laatste overlevenden van een eeuwenoude samenleving. In een poging te ontsnappen aan de Wraith ondergingen ze een tijdelijke dematerialisatie en werden ze opgeslagen in het station. De komst van het team van kolonel Shepp...
41:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - The Game

3,0 13 x
Bij hun aankomst op Atlantis vonden McKay en Sheppard een computerspel. Nietsvermoedend bestuurden ze drie jaar lang elk een virtuele, rivaliserende samenleving via de computer. Een verkenningsteam is er nu toevallig achter gekomen dat beide samenlevingen écht bestaan.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - Tao of Rodney

3,0 4 x
Tijdens de verkenning van een onbekend stukje Atlantis stuiten Sheppard en zijn team op een vervallen laboratorium, waar McKay per ongeluk bestraald wordt. Niet lang hierna blijkt hij over speciale superkrachten te beschikken.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - Irresponsible

3,0 8 x
Het Stargate-team vangt het gerucht op dat een onoverwinnelijke superheld een afgelegen dorp beschermt tegen allerlei indringers, waaronder de Wraith. Kolonel Sheppard en zijn collega's worden op pad gestuurd.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - Echoes

4,0 9 x
Teyla krijgt af te rekenen met vreemde hallucinaties: ze denkt voortdurend Ancients te zien, die in een onverstaanbare taal met haar proberen te communiceren. Een uitgebreid medisch onderzoek zorgt echter niet voor de verhoopte opheldering. Niet lang hierna zien ook Weir, dokter Beckett en Ronon de 'geesten'.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - The Return: Part 2

3,0 32 x
De Replicators hebben Atlantis veroverd. Generaal Landry geeft zijn team de opdracht de stad te vernietigen met een atoombom maar zijn manschappen negeren dit bevel. Generaal Jack O'Neill en Richard Woolsey bevinden zich immers nog steeds ter plaatse. Ze zijn erin geslaagd zich te verstoppen in een uithoek van de basis.
Archief