STHLM Requiem

STHLM Requiem herbekijken

2019
1:26:00

An eye for an eye

4,4 619 x
Een man die werd vrijgesproken van moord wordt nu zelf vermoord teruggevonden in zijn huis. Al snel duiken nog meer lichamen op van mensen die aan het gerecht ontsnapt zijn. Alles wijst op een wraakactie.  Net wanneer ze wat begint te wennen aan haar prille geluk, stort de wereld van Fredrika opnieuw in.
1:26:00

Cinerama

3,9 576 x
In Slussen wordt het begraven lichaam gevonden van een studente die al twee jaar vermist werd. Alex was persoonlijk betrokken bij het originele onderzoek naar de verdwijning. Al snel worden geheimen onthuld die al tientallen jaren bewaard werden.
1:26:00

Paper boy

3,3 484 x
Wanneer twee Joodse jongens worden ontvoerd, kibbelen hun ouders over wie het meeste schuld treft voor de verdwijning. Fredrika is zeven maanden zwanger, maar haar geluk wordt overschaduwd door deze nieuwe zaak.
1:26:00

Bloodline

3,9 591 x
Een bejaard koppel wordt dood teruggevonden. Ze waren erg gelovig en zetten zich in voor een vluchtelingenorganisatie.  In eerste instantie lijkt de zaak iets te maken te hebben met een reeks overvallen.  Fredrika worstelt met de mogelijkheid dat ze misschien nooit moeder zal worden.
1:27:00

Unwanted

Verlopen 4,1 1.470 x
Na een tragisch auto-ongeluk gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm, maar ze wordt niet bepaald warm onthaald.  Ondertussen wordt in het centraal station van Stockholm een meisje ontvoerd onder de ogen van haar moeder. Al snel wijst alles in de richting va...
Archief