Take Two

Take Two herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 12. It Takes a Thief

3,5 55 x
Een vriend van Sam schakelt haar en Eddie in om een gestolen schilderij van 50 miljoen dollar, dat werd gestolen uit een veilinghuis, terug te vinden. Het wordt een race tegen de klok wanneer ze een verdachte op het spoor komen maar geen harde bewijzen vinden.

Seizoen 1 - 13. One to the Heart

3,6 161 x
Sam en Eddie nemen een zaak aan over een oplichter die het gemunt heeft op rijke vrouwen. Om het geld en de juwelen van hun cliënt terug te vinden, besluiten ze de oplichter een koekje van eigen deeg te geven. Maar dat loopt niet geheel volgens plan.
Februari 2020

Seizoen 1 - 10. Stillwater

4,0 30 x
Sam en Eddie reizen naar de Californische wijnstreek om de mysterieuze verdwijning van een vrouw in een rolstoel te onderzoeken.

Seizoen 1 - 11. Family Ties

4,0 51 x
Detective Christine Rollins krijgt een hysterisch telefoontje van haar jongere broer waarin hij haar dringend om hulp smeekt. Wanneer hij vervolgens niet komt opdagen op hun afspraak, vreest Christine het ergste en besluit ze Sam en Eddie in te schakelen.

Seizoen 1 - 8. All About Ava

4,0 83 x
Sam en Eddie worden gebeld om de toevallige dood van Ava Day te onderzoeken: een ster uit de jaren 90-serie 'All About Ava'. Hierin speelde de toen 12-jarige Sam het kleine zusje van Ava.

Seizoen 1 - 9. Shadows of the Past

4,0 41 x
Sam en Eddie worden in het holst van de nacht opgeroepen vanwege een moord. Ze zijn geschokt wanneer ze ontdekken dat de man die het detectiveduo eerder had ingehuurd om zijn vermiste vrouw terug te vinden, nu het slachtoffer werd van een seriemoordenaar.

Seizoen 1 - 6. The Devil You Know

4,0 44 x
Sam en Eddie krijgen bezoek van Piper Mannox, die hun hulp vraagt bij het opsporen van een ontsnapte gevangene.

Seizoen 1 - 7. About Last Night

4,0 45 x
Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, kunnen ze niet anders dan zich afvragen wat er de avond voordien is gebeurd. Ze kunnen zich amper iets herinneren en wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wa...

Seizoen 1 - 5. Death Becomes Him

3,0 50 x
Nadat hij ternauwernood meerdere moordaanslagen overleefde, huurt een man, die onterecht terminaal ziek werd verklaard, Sam en Eddie in om de huurmoordenaar die hij zelf heeft ingehuurd op te sporen.
Januari 2020

Seizoen 1 - 4. Ex's and Oh's

2,0 34 x
Wanneer Sams ex-verloofde haar en Eddie inhuurt om een gestolen laptop op te sporen, is Sam stomverbaasd wanneer ze ontdekt dat er een seksvideo van haar en haar ex bestaat.
Archief