Tennis

Afleveringen

Mestach en Mertens kloppen Rusland na winst in de tiebreak van set 2

4,0 2 x
Mestach en Mertens kloppen Rusland na winst in de tiebreak van set 2 van Tennis is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Monami: "Dit is voor ons een droom"

4,0 3 x
Monami: "Dit is voor ons een droom" van Tennis is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Bekijk de beslissende game in de westrijd tussen Mertens en Vesnina

3,0 4 x
Bekijk de beslissende game in de westrijd tussen Mertens en Vesnina van Tennis is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.

Mertens: "Ik geniet echt van deze matchen"

4,0 2 x
Mertens: "Ik geniet echt van deze matchen" van Tennis is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.

Monami: "Het zal een interessante dag worden"

3,0 4 x
Monami: "Het zal een interessante dag worden" van Tennis is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 13:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.