Tennis

Afleveringen

Roger Federer past voor Roland Garros

4,0 0 x
Roger Federer past voor Roland Garros van Tennis is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 17:21 uur en was te zien op Sporza.

Mertens: "Als het moet, kan hij me goed motiveren"

4,0 0 x
Mertens: "Als het moet, kan hij me goed motiveren" van Tennis is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Mertens: "Ik vind het leuk om tegen toppers te spelen"

3,0 0 x
Mertens: "Ik vind het leuk om tegen toppers te spelen" van Tennis is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Mertens: "We staan er samen voor, we zijn één team"

4,0 0 x
Mertens: "We staan er samen voor, we zijn één team" van Tennis is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Vriend en coach Robbe Ceyssens: "Dat perfectionisme heeft ze nog altijd"

4,0 0 x
Vriend en coach Robbe Ceyssens: "Dat perfectionisme heeft ze nog altijd" van Tennis is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.