Tennis

Afleveringen

Goffin: "Ben blij met mijn goeie start van het seizoen"

4,0 3 x
Goffin: "Ben blij met mijn goeie start van het seizoen" van Tennis is uitgezonden op dinsdag 17 januari 2017 om 17:12 uur en was te zien op Sporza.

Mertens na haar toernooiwinst in Hobart: "Ik heb er geen woorden voor"

4,0 7 x
Mertens na haar toernooiwinst in Hobart: "Ik heb er geen woorden voor" van Tennis is uitgezonden op zaterdag 14 januari 2017 om 14:21 uur en was te zien op Sporza.

Maradona komt Argentinië aanmoedigen in Zagreb voor de Daviscupfinale tegen Kroatië

4,0 1 x
Maradona komt Argentinië aanmoedigen in Zagreb voor de Daviscupfinale tegen Kroatië van Tennis is uitgezonden op zaterdag 14 januari 2017 om 10:22 uur en was te zien op Sporza.

Appelmans: "Elise Mertens moet op top 50 mikken"

3,0 6 x
Appelmans: "Elise Mertens moet op top 50 mikken" van Tennis is uitgezonden op donderdag 12 januari 2017 om 19:13 uur en was te zien op Sporza.

Carl Maes: "Als Elise Mertens Hobart wint kan ze nog naar de Australian Open"

4,0 7 x
Carl Maes: "Als Elise Mertens Hobart wint kan ze nog naar de Australian Open" van Tennis is uitgezonden op donderdag 12 januari 2017 om 12:47 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.