Tennis

Afleveringen

#MannequinChallenge: ook de top 8 uit de tenniswereld doet mee

4,0 3 x
#MannequinChallenge: ook de top 8 uit de tenniswereld doet mee van Tennis is uitgezonden op zondag 4 december 2016 om 3:36 uur en was te zien op Sporza.

Maradona komt Argentinië aanmoedigen in Zagreb voor de Daviscupfinale tegen Kroatië

4,0 0 x
Maradona komt Argentinië aanmoedigen in Zagreb voor de Daviscupfinale tegen Kroatië van Tennis is uitgezonden op zaterdag 3 december 2016 om 3:39 uur en was te zien op Sporza.

Wickmayer: "Geloof in mijn relatie is groter dan de twijfels die mijn papa me geeft"

3,0 2 x
Wickmayer: "Geloof in mijn relatie is groter dan de twijfels die mijn papa me geeft" van Tennis is uitgezonden op vrijdag 25 november 2016 om 7:46 uur en was te zien op Sporza.

Gasquet wint set één met 7-6

3,0 2 x
Gasquet wint set één met 7-6 van Tennis is uitgezonden op maandag 14 november 2016 om 5:14 uur en was te zien op Sporza.

Richard Gasquet wint de eerste European Open in Antwerpen

4,0 5 x
Richard Gasquet wint de eerste European Open in Antwerpen van Tennis is uitgezonden op maandag 14 november 2016 om 5:14 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.