Tennis

Afleveringen

Mertens en Wickmayer: "Was een weekend om nooit meer te vergeten"

4,0 6 x
Mertens en Wickmayer: "Was een weekend om nooit meer te vergeten" van Tennis is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.

Grote vreugde in het Belgische kamp na het laatste punt van Elise Mertens

4,0 1 x
Grote vreugde in het Belgische kamp na het laatste punt van Elise Mertens van Tennis is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Mertens wint beslissende derde set

4,0 1 x
Mertens wint beslissende derde set van Tennis is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Mertens trekt spannende tweede set naar zich toe

3,0 1 x
Mertens trekt spannende tweede set naar zich toe van Tennis is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 15:52 uur en was te zien op Sporza.

Mertens verliest eerste set na dubbele fout

3,0 1 x
Mertens verliest eerste set na dubbele fout van Tennis is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 15:52 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.