The A-Team

Afleveringen
43:56

Aflevering 12

Verlopen 4,0 6 x
The A-Team moet Paula Anderson vinden. Ze is weggelopen met de aktetas van haar vader met daarin belangrijke documenten. Paula denkt dat haar vader de informatie gaat doorspelen aan de Russen, maar de documenten blijken niet echt te zijn.
44:15

Aflevering 10

3,0 6 x
The A-team vindt een schedel dat ongeluk brengt.
44:13

Aflevering 9

3,0 5 x
Hannibal Smith is op een solomissie naar Hong Kong in opdracht van General Stockwell.
48:11

Aflevering 8

4,0 8 x
General Stockwells vraagt aan The A-team om een gezochte crimineel op te sporen voor zijn dochter Ellen. Het team heeft 24 uur de tijd.
44:39

Aflevering 7

3,0 7 x
Faceman wil niet meer verder gaan met de Stockwell-operatie. Hij denkt eraan te stoppen nadat hij reporter Sally Vogel heeft gered.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.