The A-Team

Afleveringen
43:56

Aflevering 12

Verlopen 4,0 33 x
The A-Team moet Paula Anderson vinden. Ze is weggelopen met de aktetas van haar vader met daarin belangrijke documenten. Paula denkt dat haar vader de informatie gaat doorspelen aan de Russen, maar de documenten blijken niet echt te zijn.
44:15

Aflevering 10

Verlopen 4,0 24 x
The A-team vindt een schedel dat ongeluk brengt.
44:13

Aflevering 9

Verlopen 3,0 18 x
Hannibal Smith is op een solomissie naar Hong Kong in opdracht van General Stockwell.
48:11

Aflevering 8

Verlopen 4,0 15 x
General Stockwells vraagt aan The A-team om een gezochte crimineel op te sporen voor zijn dochter Ellen. Het team heeft 24 uur de tijd.
44:39

Aflevering 7

Verlopen 3,0 12 x
Faceman wil niet meer verder gaan met de Stockwell-operatie. Hij denkt eraan te stoppen nadat hij reporter Sally Vogel heeft gered.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.