The A-Team

The A-Team gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
46:00
The A-Team

Het A-Team gebruikt een Americanfootballwedstrijd als dekmantel om een oorlogswetenschapper uit Oost-Duitsland te smokkelen.

Seizoen 5
46:00
Het A-Team is veroordeeld voor moord en zal binnen 24 uur worden geconfronteerd met een vuurpeloton. Murdock ontsnapt uit het ziekenhuis en samen met Frankie Santana baant hij zich een weg naar het privévliegtuig van Generaal Stockwell.
45:00
Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.
45:00
Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen.
45:00
The A-Team staat erop dat Stockwell hen twee weken verlof geeft. Murdock nodigt de jongens uit op restaurant, maar Hannibal en B.A willen liever thuisblijven om tv te kijken. Onderweg naar het restaurant zien ze drie gewapende gansters lopen. Wanneer ze proberen de mannen te ontwapenen, wordt Face neergeschoten.
44:00
The A-Team moet Paula Anderson vinden. Ze is weggelopen met de aktetas van haar vader met daarin belangrijke documenten. Paula denkt dat haar vader de informatie gaat doorspelen aan de Russen, maar de documenten blijken niet echt te zijn.
46:00
Murdock moet een moordenaar zien te stoppen voordat die opnieuw een slachtoffer maakt. De enige manier waarop hij dit kan voorkomen, is door zich voor te doen als geheim agent.
45:00
Het A-Team moet op een eiland op zoek naar een religieus kunstvoorwerp. Als de mannen daar stuiten op een stam die in Murdock hun God ziet, laat hij zich de verering welgevallen. Er is werk aan de winkel als het dorp van de stam wordt overvallen door de monniken van wie het A-Team het voorwerp heeft gestolen.
45:00
Stockwell weigert het A-Team toestemming te geven om Hannibal te zoeken wanneer hij verdwijnt tijdens een missie in Hongkong. De mannen trekken zich niets aan van het verbod.
46:00
Een voormalig politiek adviseur biedt aan een dagboek te ruilen voor een weerzien met zijn dochter. Deze wissel kan enkele politici zeer veel schade berokkenen. Dan komt Murdock erachter dat de adviseur wellicht de vader van Face is en zijn dochter de zus.
45:00
Face heeft geen hoop meer op amnestie en besluit het A-team te verlaten. Hij wil tijdens de volgende missie ontsnappen, maar wordt verliefd op een journaliste.
45:00
Stockwell wordt ontvoerd door zijn voormalige collega, die het foute pad is opgegaan. Het A-Team heeft achttien uur de tijd om hem te vinden, anders krijgen ze geen kwijtschelding van straf.
44:00
De gewelddadige uitbarsting van een revolutie gooit roet in het eten van de geplande redding van drie Amerikaanse burgers uit een derdewereldland.
Seizoen 4
46:00
Een groepje senioren huurt het A-Team in om hun historische huis en toeristische attractie in Texas te beschermen tegen enkele projectontwikkelaars.
46:00
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer. Een oude vriendin, die samenwerkt met Fulbright wordt ingehuurd om Face te vinden, in ruil voor een beloning.
45:00
Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot, een van BA's grootste rivalen tijdens zijn schooltijd, blijkt spoorloos te zijn. BA toont zijn gouden hart en trommelt zijn vrienden op.
46:00
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
46:00
Face is al weken bezig met de organisatie van het jaarlijkse concert in een van de populairste discotheken in het westen van Amerika. Tot zijn grote ontsteltenis komt Boy George en niet Cowboy George aan op de avond van het gebeuren.
45:00
Face wil lid worden van een prestigieuze countryclub, maar wordt hierbij tegengewerkt door een corrupte bankier. Het A-Team wil hier het fijne van weten en gaat op onderzoek uit.
44:00
Russische spionnen roepen de hulp van het A-Team in bij het voorkomen van de diefstal van een Amerikaans satellietwapen. Als het gestolen zou worden, zou dat het begin van een derde wereldoorlog betekenen.
Archief