Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The A-Team

Seizoen 1
44:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - The Sound of Thunder

4,0 14 x
Generaal Fulbright kan Hannibal en zijn team ervan overtuigen om naar Vietnam terug te keren. Zij zouden daar de man vinden die als enige hun naam kan zuiveren.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - A Little Town with an Accent

3,0 7 x
Het A-Team ontdekt dat een grote misdaadmagnaat, waarvan werd gedacht dat hij dood was, achter de intimidatie van verschillende eigenaars van benzinestations zit.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - The Trouble with Harry

3,0 12 x
Hulk Hogan brengt een bezoek aan B.A.. Hun hereniging wordt verstoord door een jongen die om hulp roept. Zijn aan alcohol verslaafde vader wordt achterna gezeten door een gestoorde boef.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Mission of Peace

3,0 6 x
Een groepje senioren huurt het A-Team in om hun historische huis en toeristische attractie in Texas te beschermen tegen enkele projectontwikkelaars.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Beneath the Surface

4,0 4 x
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer. Een oude vriendin, die samenwerkt met Fulbright wordt ingehuurd om Face te vinden, in ruil voor een beloning.
Seizoen 4
45:00

Seizoen 4, Aflevering 18 - The Duke of Whispering Pines

3,0 8 x
Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot, een van BA's grootste rivalen tijdens zijn schooltijd, blijkt spoorloos te zijn. BA toont zijn gouden hart en trommelt zijn vrienden op.
46:00

Seizoen 4, Aflevering 17 - Waiting For Insane Wayne

4,0 2 x
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
Seizoen 1
42:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Mexican Slayride - part 1

4,0 21 x
Wanneer reporter Al Massey wordt gekidnapt, huurt zijn collega Amy het A-Team in om hem op te sporen. Met de militaire politie op hun hielen moeten de mannen snel in actie komen.
Seizoen 5
44:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - The Grey Team

4,0 1 x
The A-Team moet Paula Anderson vinden. Ze is weggelopen met de aktetas van haar vader met daarin belangrijke documenten. Paula denkt dat haar vader de informatie gaat doorspelen aan de Russen, maar de documenten blijken niet echt te zijn.
46:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - The Spy Who Mugged Me

4,0 1 x
Murdock moet een moordenaar zien te stoppen voordat die opnieuw een slachtoffer maakt. De enige manier waarop hij dit kan voorkomen, is door zich voor te doen als geheim agent.
Archief