The A-Team

Afleveringen
44:16

Aflevering 6

4,0 3 x
Stockwell is ontvoerd door zijn voormalige partner die hem verraden heeft en het A-Team heeft 18 uur om hem te vinden.
43:37

Aflevering 5

4,0 6 x
De gewelddadige uitbarsting van een revolutie gooit roet in het eten van de geplande redding van drie Amerikaanse burgers uit een derde wereld land.
45:08

Aflevering 4

4,0 4 x
The A-Team maakt gebruik van een voetbalwedstrijd als dekmantel, om een chemische oorlogvoeringswetenschapper uit Oost-Duitsland te ontmaskeren.
45:24

Aflevering 3

3,0 3 x
Generaal Stockwell komt tussenin de plannen van Murdock en Frankie om de rest van het A-Team te bevrijden voordat het leger ze kan vermoorden.
44:27

Aflevering 2

3,0 8 x
De rechtzaak tegen het A-Team begint wanneer ze worden beschuldigd voor de dood van Kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg wordt Murdock niet beschuldigd.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.