Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The A-Team

Seizoen 4
46:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Body Slam

4,0 27 x
Hulk Hogan vraagt zijn oude vriend B.A. of het A-Team hem kan helpen met een paar gangsters die erop uit zijn om het jeugdcentrum dat hij mee financiert te laten sluiten. Waarom deze gangsters dit willen, wordt langzaam maar zeker duidelijk.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - The Heart of Rock N' Roll

3,0 15 x
Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock n' roll-legende C.J. Mack te helpen. Die zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar.
46:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - A Lease with an Option To Die

4,0 14 x
Kyle Ludwig is een uitstekend chauffeur. Met het geld dat zijn neef en onderwereldfiguur op tafel legt, kan hij zijn energie en tijd stoppen in zijn grote passie: Formule 1-races. Ook Kid Harmon is bezeten van wagens. Kyle is een slechte verliezer en wil een belangrijke wedstrijd winnen. Hij vraagt zijn neef om hulp. Wanne...
45:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - Where is the Monster When You Need Him?

3,0 15 x
Het A-Team helpt een oude vriend bij het realiseren van zijn eerste bioscoopfilm. Alle ingrediënten voor een kassucces zijn aanwezig. De arrogante maar bekende Charles Lake neemt de hoofdrol voor zijn rekening. De knappe Jenny O'Hanrahan schittert aan zijn zijde en Hannibal kruipt in de huid van het monster.
42:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - Judgement Day, part 2

4,0 11 x
De reddingsoperatie van het A-Team mislukt door toedoen van Don Gino Scarlatti, de broer van Joe. Die brengt het meisje naar Palermo. Hannibal en zijn team reizen op hun beurt naar Europa en vinden de schuilplaats. Dit keer slagen ze erin het meisje te bevrijden. Toch kunnen ze het grondgebied onmogelijk verlaten.
43:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Judgement Day, part 1

3,0 8 x
Naar alle verwachtingen zal de jury Joe Scarlett veroordelen voor moord. Toch maakt de misdadiger zich geen zorgen. Hij heeft zijn achterban de opdracht gegeven om Lori, de dochter van rechter Mordente, te kidnappen. Enkele ogenblikken later ontvangt de rechter een nota en hjj schorst de zitting om persoonlijke redenen.
43:00

Seizoen 3 - 25. Incident at Crystal Lake

4,0 8 x
Het A-Team besluit er een tijdje tussenuit te trekken en gaat een weekendje vissen. De tocht draait echter bijna fataal uit wanneer blijkt dat kolonel Decker net hetzelfde van plan was.
44:00

Seizoen 3 - 24. Trouble Brewing

3,0 6 x
Zussen Cathy en Maryanne Rodgers vragen hulp aan The A-team om hun brouwerij te beschermen.
46:00

Seizoen 3 - 27. Beverly Hills Assault

4,0 7 x
Peggy en Mickey zijn bezorgd om hun vriend Speed, die in het ziekenhuis in een diepe coma ligt. Peggy vraagt het A-Team op zoek te gaan naar de kerels die Speed, een jong en getalenteerd kunstschilder, zo brutaal hebben aangepakt. Blijkt dat de artiest door galerijhouder Shawn werd gecontacteerd om bekende meesterwerken te...
45:00

Seizoen 3 - 26. Curtain Call

3,0 6 x
Tijdens een opdracht raakt Murdock zwaargewond. Omdat Luitenant Decker het A-team op de hielen zit, wordt het heel moeilijk om snel verzorging te regelen. Terwijl B.A. en Hannibal zich over de gewonde Murdock ontfermen, proberen Tawnia en Face medisch verzorgingsmateriaal te bemachtigen. Slagen zij erin om uit de handen va...
Archief