The A-Team

Afleveringen
46:28

Aflevering 19

Verlopen 4,0 5 x
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer. Een oude vriendin, die samenwerkt met Fulbright wordt ingehuurd om Face te vangen in ruil voor een b...
44:59

Aflevering 18

Verlopen 3,0 6 x
Eén van de oude vriendinnen van B.A. heeft een probleem. Haar man en oude schoolrivaal van B.A. is verdwenen.
45:15

Aflevering 17

Verlopen 4,0 6 x
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
43:00

Aflevering 14

Verlopen 3,0 12 x
Sovjet spionen hebben de hulp van het A-Team nodig bij het voorkomen van de diefstal van een Amerikaanse wapensatelliet, waarvan de verdwijning de wereldvrede zou kunnen verstoren.
43:00

Aflevering 13

Verlopen 3,0 9 x
Murdock's fortuin stijgt en daalt wanneer hij gebruik maakt gebruik van Face z'n systeem om veel te winnen bij het "Rad van Fortuin", maar wordt dan ontvoerd tijdens een complot om een Sovjet marineschip te stelen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.