Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The A-Team

Seizoen 5
50:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - Without Reservations

3,0 50 x
The A-Team staat erop dat Stockwell hen twee weken verlof geeft. Murdock nodigt de jongens uit op restaurant, maar Hannibal en B.A willen liever thuisblijven om tv te kijken. Onderweg naar het restaurant zien ze drie gewapende gansters lopen. Wanneer ze proberen de mannen te ontwapenen, wordt Face neergeschoten.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - The Grey Team

4,0 15 x
The A-Team moet Paula Anderson vinden. Ze is weggelopen met de aktetas van haar vader met daarin belangrijke documenten. Paula denkt dat haar vader de informatie gaat doorspelen aan de Russen, maar de documenten blijken niet echt te zijn.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - The Spy Who Mugged Me

4,0 17 x
Murdock moet een moordenaar zien te stoppen voordat die opnieuw een slachtoffer maakt. De enige manier waarop hij dit kan voorkomen, is door zich voor te doen als geheim agent.
55:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - The Crystal Skull

3,0 14 x
Het A-Team moet op een eiland op zoek naar een religieus kunstvoorwerp. Als de mannen daar stuiten op een stam die in Murdock hun God ziet, laat hij zich de verering welgevallen. Er is werk aan de winkel als het dorp van de stam wordt overvallen door de monniken van wie het A-Team het voorwerp heeft gestolen.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 9 - Point Of No Return

4,0 14 x
Stockwell weigert het A-Team toestemming te geven om Hannibal te zoeken wanneer hij verdwijnt tijdens een missie in Hongkong. De mannen trekken zich niets aan van het verbod.
55:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - Family Reunion

4,0 9 x
Een voormalig politiek adviseur biedt aan een dagboek te ruilen voor een weerzien met zijn dochter. Deze wissel kan enkele politici zeer veel schade berokkenen. Dan komt Murdock erachter dat de adviseur wellicht de vader van Face is en zijn dochter de zus.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - Alive at Five

3,0 12 x
Face heeft geen hoop meer op amnestie en besluit het A-team te verlaten. Hij wil tijdens de volgende missie ontsnappen, maar wordt verliefd op een journaliste.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - The Say Uncle Affair

4,0 25 x
Stockwell wordt ontvoerd door zijn voormalige collega, die het foute pad is opgegaan. Het A-Team heeft achttien uur de tijd om hem te vinden, anders krijgen ze geen kwijtschelding van straf.
50:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - The Theory of Revolution

3,0 11 x
De gewelddadige uitbarsting van een revolutie gooit roet in het eten van de geplande redding van drie Amerikaanse burgers uit een derdewereldland.
55:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - Quarterback Sneak

4,0 9 x
Het A-Team gebruikt een Americanfootballwedstrijd als dekmantel om een oorlogswetenschapper uit Oost-Duitsland te smokkelen.
Archief