The Evermoor Chronicles

Afleveringen
22:27

Aflevering 20

4,3 18 x
Tara krijgt onverwachts hulp uit Hollowfall en gaat op het laatste moment de strijd aan met de Scheppers.
22:23

Aflevering 19

4,0 16 x
Otto maakt het ultieme offer om het dorp te redden. Maar wanner Sorsha achter de kus van Seb komt is hun band verbroken.
22:10

Aflevering 18

4,0 14 x
Tara wil de Scheppers tijdens het Snoot-bal evenement op het verkeerde spoor zetten maar realiseert zich dat ze niet kan winnen.
22:04

Aflevering 17

3,0 22 x
Als het plan van de Scheppers om zich te ontdoen van Seb misgaat, vormen ze een alliantie met Tara om Seb te redden van een eeuwigheid in het mythische dorp Hollowfall.
21:02

Aflevering 16

4,0 15 x
De derde Schepper krijgt geen grip op Sorsha, vanwege haar liefde voor Seb. Esmerelda en Lacie komen met een plan om de liefde die zich opbouwt te vernietigen.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.