The Flatey Enigma

The Flatey Enigma herbekijken

Seizoen 1
51:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,5 142 x
Jóhanna wordt helemaal buitenspel gezet, haar enige hoop is de oplossing van het mysterie. Wanneer zij en Kjartan zeker zijn van hun zaak, ziet ze zich gedwongen om te vluchten. Brynjar is ten einde raad.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,5 73 x
Jóhanna staat bovenaan de lijst met verdachten. Brynjar doet alles wat hij kan om Jóhanna in te tomen en de toestand op het eiland onder controle te houden. Jóhanna en Kjartan komen stilaan dichter bij de oplossing van het mysterie en ontdekken tegelijkertijd wat er gaande is bij Olga en Valda.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 88 x
Politie-inspecteur Brynjar gaat verder op onderzoek naar de moord en verblijft in Flatey. Jóhanna wil koste wat het kost het bestaan van haar zoon geheim houden. Er is een link tussen de moord en de Flateyjargát. Jóhanna zet alles in het werk om een oplossing te zoeken.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 1

4,8 433 x
Jóhanna keert terug naar IJsland met haar negenjarige zoon nadat ze jarenlang in Parijs gewoond heeft. Ze gaat naar Flatey, om haar vader te begraven, een man die zijn leven heeft gewijd aan het mysterieuze middeleeuwse manuscript Flateyjargátu. Jóhanna wil dat mysterie uitklaren, maar dan duiken er geesten uit haar verled...
53:00

Aflevering 3

4,7 411 x
Jóhanna staat bovenaan de lijst met verdachten. Brynjar doet alles wat hij kan om Jóhanna in te tomen en de toestand op het eiland onder controle te houden. Jóhanna en Kjartan komen stilaan dichter bij de oplossing van het mysterie en ontdekken tegelijkertijd wat er gaande is bij Olga en Valda.
51:00

Aflevering 4

4,4 630 x
Jóhanna wordt helemaal buitenspel gezet, haar enige hoop is de oplossing van het mysterie. Wanneer zij en Kjartan zeker zijn van hun zaak, ziet ze zich gedwongen om te vluchten. Brynjar is ten einde raad.
53:00

Aflevering 1

3,6 1.002 x
Jóhanna keert terug naar IJsland met haar negenjarige zoon nadat ze jarenlang in Parijs gewoond heeft. Ze gaat naar Flatey, om haar vader te begraven, een man die zijn leven heeft gewijd aan het mysterieuze middeleeuwse manuscript Flateyjargátu. Jóhanna wil dat mysterie uitklaren, maar dan duiken er geesten uit haar verled...
52:00

Aflevering 2

3,8 482 x
Politie-inspecteur Brynjar gaat verder op onderzoek naar de moord en verblijft in Flatey. Jóhanna wil koste wat het kost het bestaan van haar zoon geheim houden. Er is een link tussen de moord en de Flateyjargát. Jóhanna zet alles in het werk om een oplossing te zoeken.
Archief