The Home Game

The Home Game herbekijken

Seizoen 1

Aflevering 10

3,0 1 x
Een gezin renoveert de tuin om ervoor te zorgen dat hun moeder niet gek wordt. Daarnaast liggen er grote plannen op tafel voor de renovatie van een serre. En een koppel uit Hampshire gooit hun volledig budget in de strijd om 'The Home Game' te winnen.

Aflevering 9

3,0 2 x
Vandaag verbouwen de koppels een badkamer en een vader wil zijn dochter verrassen met een nieuwe slaapkamer.

Aflevering 8

3,0 6 x
Een koppel met veel ervaring in huizen renoveren gooit een grote som geld tegen de renovatie van hun huis. In Wales probeert een man zelf een bijbouw te zetten voor minder dan 8.000 pond.

Aflevering 7

4,0 2 x
In Runcorn gaat een koppel aan de slag met de tuin. In Yorkshire gaat een alleenstaande vrouw online op zoek naar een nieuwe keuken om de kosten te drukken. In Surry liggen er plannen op tafel voor een grote verbouwing, maar hebben ze zich niet misrekend?

Aflevering 6

3,0 5 x
Wie zal de wedstrijd vandaag winnen? Kan een op maat gemaakte garage de overwinning schenken aan een koppel uit Yorkshire? Of gaat een Italiaanse designer met de winst aan de haal met zijn nieuw tuinkantoor?

Aflevering 5

3,0 6 x
Een koppel uit Southampton doet een grote investering om hun huis te moderniseren, maar is het dat wel waard? Een Australische schrijfster plant een gigantische transformatie van haar huis, maar had het eindresultaat nooit durven bedenken.

Aflevering 4

4,0 9 x
Een jong koppel uit Twickenham geeft hun badkamer een grote make-over. Ze nemen het op tegen een mama met haar dochter die hun bijgebouw een opknapbeurt geven en een op maat gemaakte keuken uit Somerset.

Aflevering 3

3,0 7 x
Gepensioneerden uit Padstow gooien een berg geld op tafel voor de renovatie van hun eiken veranda. In Liverpool legt een verandering van eigenaar een stukje geschiedenis bloot in een woonst. Ondertussen loopt de transformatie van de loft van een familie in het noorden van London niet zoals gehoopt.

Aflevering 2

3,0 5 x
Een koppel uit Wilshire is dolgelukkig met hun open werkruimte. Daarnaast ondergaan een atelier, een keuken in Perthshire en een tuin in Welwyn ook een heuse transformatie.

Aflevering 1

3,0 2 x
Een keuken in Chertsey, een tuin in Essex, een terras in Schotland en een slaapkamer in Ramsgate ondergaan een heuse renovatie. Het huis dat het meest stijgt in waarde na de renovatie wint 'The Home Game'.
Archief