The Lost Symbol

The Lost Symbol gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
43:54
The Lost Symbol
Verlopen

Terwijl het plan van Mal'akh de laatste fase ingaat, dubben Peter en Langdon over het offer dat nodig is om Katherine te redden. Nuñez en Sato proberen het wapen dat bekend staat als Cascade te begrijpen.

Seizoen 1
38:11
Verlopen
Langdon, Katherine, Nuñez en Peter vinden een onverwachte aanwijzing. Ze werken samen met Sato en haar CIA-collega's om Mal'akh in de val te lokken. In de loop van de avond ontdekken ze al snel de echte puzzel.
40:26
Verlopen
Katherine en Langdon zijn bang dat Katherine's moeder gevaar loopt en proberen Isabel over te halen zichzelf te beschermen. Peter komt weer in contact met de andere Leviathan-leden, nadat Mal'akh zijn woede op de organisatie heeft gericht.
49:03
Verlopen
Nu Mal'akh in het nauw gedreven is, werpt het licht op Zachs laatste dagen in de gevangenis. Na hun hereniging worden Langdon en Katherine geconfronteerd met hun gedeelde verleden en het domino-effect dat het lot van Zach erop had.
44:34
Mal'akh zet Langdon en Peter onder druk om de hints te ontcijferen. Katherine, Nuñez en Sato ruimen de scherven op na het mislukte plan.
40:59
Wanneer Mal'akh een verontrustende video van Peter stuurt, heeft Langdon geen andere keuze dan zich te herenigen met Katherine. Ze werken samen met Sato voor een gewaagde zet. Nuñez volgt zijn instinct.
41:59
Verlopen
Uit elkaar gedreven door Mal'akh, volgt Langdon de volgende aanwijzing. Ondertussen werkt Katherine samen met Sato om op een andere manier naar haar vader te zoeken.
40:27
Verlopen
Nu de CIA hen op de hielen zit en Mal'akh eist dat ze uit elkaar gaan, wenden Katherine en Langdon zich tot Nuñez voor hulp. Sato ondervraagt Bellamy en neemt de druk van haar superieuren op zich om antwoorden te krijgen.
Verlopen
Langdon en Katherine krijgen hulp en onderdak van een oude vriend, terwijl ze de laatste aanwijzing proberen te ontcijferen. Ondertussen probeert Peter te ontsnappen in visioenen van zijn verleden.
Verlopen
De jonge professor Robert Langdon wordt in een complex mysterie getrokken wanneer zijn geliefde mentor, Peter Solomon, wordt ontvoerd. Gewapend met kennis van de geschiedenis en symbolen, moet Langdon samenwerken met Peters dochter om hem te redden.
Archief