Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Masked Singer

The Masked Singer herbekijken

Seizoen 2
1:38:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Finale

4,7 38 x
Vandaag komen we te weten wie er schuilgaat achter de drie overgebleven maskers: Miss Poes, Ridder en Konijn. Wie wint dit jaar 'The Masked Singer'? Ook Robots maken een comeback en komen nog eens optreden.
1:28:00

Aflevering 9

3,0 26 x
De vier overblijvende Masked Singers maken zich op voor de halve finale. An Lemmens is de gastspeurder van dienst. Ans jarenlange ervaring in 'The Voice' lijkt haar meteen ook goed van pas te komen.
1:12:00

Aflevering 8

3,0 19 x
Slagen het publiek en de speurders erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers? Juryleden: Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Karen Damen.
1:23:00

Aflevering 7

2,7 26 x
Slagen het publiek en de speurders erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers?
1:28:00

Aflevering 6

4,7 44 x
De zeven overblijvende Masked Singers maken zich op voor een nieuw duel. Voor één van hen belooft de show van vandaag er helemaal anders uit te zien
1:40:00

Aflevering 5

3,0 10 x
Actrice Ann Tuts komt het speurdersteam, bestaande uit Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman, versterken. Slagen zij erin te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers?
1:47:00

Aflevering 4

3,0 8 x
Vandaag maken niet één, maar twee nieuwe figuren hun entree: Konijn en IJskoning. Met negen zullen de gemaskerden deze keer duels aangaan per drie. Enkel de winnaar van elk duel is zeker van een plek in de volgende show. Wie moet deze week zijn of haar echte identiteit prijsgeven?
1:43:00

Aflevering 3

3,5 13 x
Vorige week moest Radijsje, alias Erik Van Looy,'The Masked Singer' verlaten. De lege stoel naast Ruth, Julie en Andy wordt in deze show voor het eerst opgevuld door een mystery speurder. Vandaag doet ook een nieuwe deelnemer zijn intrede: Schorpioen. De kandidaat onder het pak heeft al voor zijn optreden een diepe indruk ...
1:41:00

Aflevering 2

4,5 13 x
Een nieuwe Masked Singer doet haar intrede. De sensuele en vurige Flamme Fatale steekt het kot volledig in brand. Speurders Julie Van den Steen, Karen Damen, Ruth Beeckmans en Andy Peelman proberen te ontdekken welke bekende gezichten zich verstoppen achter de maskers.
Binnenkort terug te kijken
2:00:00

Seizoen 3, Aflevering 1

Verwacht op
Slagen het publiek en de speurders erin te ontdekken welke gezichten zich verstoppen achter het masker van o.a. Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Skiwi, Raaf, Tovenaar, Minotaurus,...
Archief