Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Night Shift

The Night Shift herbekijken

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Blood Brothers

4,0 3 x
TC en Topher komen in de problemen wanneer ze een gewonde drugskoerier behandelen. Krista onderzoekt een tienermeisje dat een vork heeft ingeslikt. Ze ontdekt dat het meisje boulimie heeft. Paul vraagt een stripper om advies want zijn vriendin komt binnenkort op bezoek.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Coming Home

3,5 3 x
Een ernstig busongeluk dreigt de relatie tussen Drew en zijn vriend Rick aan het licht te brengen. Scott geeft opdracht om Ricks been te amputeren, maar TC weigert. Scott zegt tegen Jordan dat hij niet wil dat zij TC buiten het werk om ziet.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Storm Watch

4,0 4 x
Door een hevige storm stranden Tophers zwangere vrouw en haar dochter op de autosnelweg, net op het moment dat ze weeën begint te krijgen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Grace Under Fire

3,0 2 x
Jordan wordt geschorst omdat ze geen acht heeft geslagen op het verzoek van een religieuze patiënt om niet behandeld te worden. Door een ongeluk tijdens een militaire oefening moet Drew de verantwoordelijkheid voor een zwaargewonde collega op zich nemen. Ragosa denkt een aspirine in te nemen, maar het blijkt een xtc-tablet...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hog Wild

4,0 2 x
Drew probeert te verbergen dat hij zijn hand heeft verwond tijdens een gevecht. TC moet de hand van een patiënt aannaaien, die afgebeten werd door een wild zwijn. Jordan komt terecht in een familieruzie: de ene zus weigert bloed te geven, waardoor de andere zus zal komen te overlijden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Second Chances

3,0 2 x
Een sheriff wordt in kritieke toestand binnengebracht. TC ziet maar één manier om de man te redden en dat is door hem voor de tweede keer een harttransplantatie te geven. Landry onderzoekt een mogelijk geval van kindermishandeling. Paul moet ondertussen enkele ouderen met geslachtsziektes behandelen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

3,0 2 x
De dokters en verpleegkundigen die de nachtdienst in het San Antonio-ziekenhuis draaien, hebben veel ervaring opgedaan in oorlogsgebied. Ze gaan tot het uiterste om het leven van de patiënten te redden. Ziekenhuisbeheerder Michael Ragosa moet de financiën bewaken. Al snel ontstaat er ruzie tussen hem en dr. TC Callahan ove...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Resurgence

4,0 14 x
Wanneer TC, Jordan, Drew en Amira naar een school gestuurd worden waar een vuurgevecht plaatsvindt, komen ze in een levensgevaarlijke situatie terecht. Scott voert een nieuw trainingsprogramma in.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Land of the Free

3,0 19 x
Wanneer TC en Jordan een SWAT-team vergezellen tijdens een politie-inval, ontdekken ze een groep zieke immigranten. Ondertussen komen er zaken uit Cains verleden aan het licht.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - R3b0ot

4,0 22 x
Wanneer het ziekenhuis wordt aangevallen door hackers, leidt Jordan het team te midden van alle chaos. Drew en Kenny behandelen een patiënt die in kritieke toestand verkeert. TC twijfelt of hij moet terugkeren naar Syrië.
Archief