The Night Shift

The Night Shift herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Get Busy Livin'

4,0 10 x
Wanneer een studente van een balkon valt, ontdekken TC en Paul dat de situatie complexer is dan eerst gedacht. Het klikt tussen Jordan en een terminale patiënt, die haar enkele belangrijke levenslessen leert.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Three-Two-One

4,0 6 x
Wanneer een verdachte van een schietpartij op de spoeddienst wordt binnengebracht, zet deze de hele kliniek in rep en roer. Topher doet zijn best om alles onder controle te houden. TC moet een belangrijke beslissing nemen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Way Back

4,0 14 x
Wanneer Drew terugkeert uit Afghanistan, kan hij maar moeilijk wennen aan zijn nieuwe omgeving. Samen met Jordan en Kenny behandelt hij een bruid die gewond raakte tijdens haar huwelijksfeest. TC helpt Topher met zijn veeleisende moeder.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Thing with Feathers

4,0 3 x
TC en Scott doen er alles aan om een moeder en haar zoontje te redden nadat ze betrokken waren bij een auto-ongeluk. Drew en Syd proberen de spoedafdeling van een ziekenhuis in Afghanistan draaiende te houden nadat er werd geschoten.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 1 - The Times They Are A-Changin'

3,0 13 x
Het team doet er alles aan om een vrouw uit een bizar auto-ongeluk te redden. Drew behandelt een Afghaanse patiënt.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - Sunrise, Sunset

3,0 8 x
Drew en Paul haasten zich naar een kettingbotsing. Paul raakt gewond in een poging mensen te redden en zet hiermee zijn toekomst als chirurg op het spel.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Moving On

3,0 9 x
Jordan en Paul helpen een negenjarige jongen met hoge koorts. Wanneer ook zijn moeder symptomen begint te vertonen, realiseert het team zich dat er meer met de familie aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Hold On

4,0 12 x
TC en Drew haasten zich naar een gebouw dat tijdens een rodeo is ingestort. De zwaargewonde cowboy Shane vertoont vreemde symptomen. Paul spreekt Krista aan op een blindedarmoperatie die ze een aantal weken geleden heeft uitgevoerd. Scott raakt betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarbij hij een tiener heeft aangereden...
55:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Aftermath

3,0 3 x
Jordan en Krista proberen het slachtoffer van een motorongeluk te helpen. Ze brengen de man naar de dichtsbijzijnde operatiekamer, ook al is die in een dierenziekenhuis.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Parenthood

3,0 6 x
Drew raakt betrokken bij een schietpartij wanneer hij de promotieceremonie van een vriend bij het leger bijwoont, maar slaagt erin de schutter te overmeesteren. Wanneer hij de schotwonde van de vrouw van zijn vriend verzorgt, stuit hij op een veel ernstigere medische complicatie.
Archief