Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Night Shift

Seizoen 2
55:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Shock to the Heart

3,0 6 x
TC, Joey en Gwen brengen een gewonde parachutist naar de spoeddienst. Topher komt erachter dat de man een verklaring heeft ondertekend dat hij niet gereanimeerd wil worden. Jordan en Paul behandelen een studente die gedrogeerd en verkracht is tijdens een studentenfeest.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Eyes Look Your Last

3,0 2 x
Een jong koppeltje raakt betrokken bij een auto-ongeval en wordt binnengebracht op de spoed. De twee waren onderweg om in het geheim te trouwen.
40:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Back at the Ranch

4,0 2 x
Nadat een boer per ongeluk zijn vrouw neerschoot, proberen TC, Kenny en Paul tevergeefs de vrouw nog te redden. Nog voor TC in het reine kan komen met de dood van zijn patiënte wordt hij al naar een feest gestuurd waar hij het leven van een jonge footballster moet proberen te redden...
40:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Recovery

4,0 1 x
T.C. wordt geschorst nadat hij compleet uitgeput, mentaal en fysiek, instortte op het werk. Ragosa keert terug naar het ziekenhuis.
Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Blood Brothers

3,0 3 x
TC en Topher komen in de problemen wanneer ze een gewonde drugskoerier behandelen. Krista onderzoekt een tienermeisje dat een vork heeft ingeslikt. Ze ontdekt dat het meisje boulimie heeft. Paul vraagt een stripper om advies want zijn vriendin komt binnenkort op bezoek.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Coming Home

3,0 2 x
Een ernstig busongeluk dreigt de relatie tussen Drew en zijn vriend Rick aan het licht te brengen. Scott geeft opdracht om Ricks been te amputeren, maar TC weigert. Scott zegt tegen Jordan dat hij niet wil dat zij TC buiten het werk om ziet.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Storm Watch

3,0 3 x
Door een hevige storm stranden Tophers zwangere vrouw en haar dochter op de autosnelweg, net op het moment dat ze weeën begint te krijgen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Grace Under Fire

3,0 2 x
Jordan wordt geschorst omdat ze geen acht heeft geslagen op het verzoek van een religieuze patiënt om niet behandeld te worden. Door een ongeluk tijdens een militaire oefening moet Drew de verantwoordelijkheid voor een zwaargewonde collega op zich nemen. Ragosa denkt een aspirine in te nemen, maar het blijkt een xtc-tablet...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hog Wild

4,0 5 x
Drew probeert te verbergen dat hij zijn hand heeft verwond tijdens een gevecht. TC moet de hand van een patiënt aannaaien, die afgebeten werd door een wild zwijn. Jordan komt terecht in een familieruzie: de ene zus weigert bloed te geven, waardoor de andere zus zal komen te overlijden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Second Chances

3,0 7 x
Een sheriff wordt in kritieke toestand binnengebracht. TC ziet maar één manier om de man te redden en dat is door hem voor de tweede keer een harttransplantatie te geven. Landry onderzoekt een mogelijk geval van kindermishandeling. Paul moet ondertussen enkele ouderen met geslachtsziektes behandelen.
Archief