Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Substitute

September 2020

Seizoen 1, Aflevering 5 (JoJo Siwa)

3,0 4 x
Superster JoJo Siwa wordt The Substitute! Leerlingen op schoolreis naar een ruimtetentoonstelling hebben een buitenaardse ontmoeting met invalmedewerker JoJo die undercover gaat als een vreemde robot, een Pluto-fan en een nerd zonder zelfvertrouwen.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Shaun White)

4,0 5 x
Professioneel skateboarder Shaun White gaat undercover als The Substitute en wordt getransformeerd in een bijklussende ondernemer, een vrijgevochten modegek en een stijve, 'volgens het boekje'-leraar met een bijzondere vaardigheid.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Asher Angel)

3,0 3 x
Muzikant en filmster Asher Angel gaat undercover als The Substitute. Asher wordt vermomd als een verwaand, vroeger kindgenie, een irritante wereldrecordhouder en een te ijverige wedstrijdeter.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Rico & Raini Rodriguez)

4,0 3 x
Acteur Rico Rodriguez gaat undercover als The Substitute terwijl z'n zus Raini de touwtjes in handen heeft achter de schermen. Rico speelt een maffe poetsgek, een intense karate-instructeur en een invaller die denkt dat hij kleuters lesgeeft.

Seizoen 1, Aflevering 7 (The Bella Twins)

3,0 5 x
WWE-ster Nikki Bella verandert in drie aparte personages; een hondertrainer die gymlerares is geworden, een bridezillameisje en een clown die ook loopbaanadviseur is. Haar zus Brie Bella speelt poppenspeler terwijl Nikki undercover gaat als invaller.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Ne-Yo)

4,0 5 x
Een verborgen-camerashow waarin sterren een transformatie door special effects-artiesten ondergaan om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen. Met Ne-Yo.

Seizoen 1, Aflevering 3 (John Cena)

3,0 3 x
Een verborgen-camerashow waarin John Cena een transformatie door special effects-artiesten ondergaat om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Lilly Singh)

3,0 4 x
Multitalent Lilly Singh gaat undercover als een vreemde invaldocent in deze verborgen-camerashow. Als The Substitute drijft Lilly de leerlingen van Woordrow Wilson Middle School tot wanhoop met haar bizarre gedrag.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Jace Norman)

3,0 8 x
Een verborgen-camerashow waarin Nickelodeon-superster Jace Norman (Henry Danger) een transformatie door special effects-artiesten ondergaat om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.