The Substitute

The Substitute herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 (JoJo Siwa)

3,0 26 x
Superster JoJo Siwa wordt The Substitute! Leerlingen op schoolreis naar een ruimtetentoonstelling hebben een buitenaardse ontmoeting met invalmedewerker JoJo die undercover gaat als een vreemde robot, een Pluto-fan en een nerd zonder zelfvertrouwen.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Shaun White)

4,0 18 x
Professioneel skateboarder Shaun White gaat undercover als The Substitute en wordt getransformeerd in een bijklussende ondernemer, een vrijgevochten modegek en een stijve, 'volgens het boekje'-leraar met een bijzondere vaardigheid.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Rico & Raini Rodriguez)

4,0 40 x
Acteur Rico Rodriguez gaat undercover als The Substitute terwijl z'n zus Raini de touwtjes in handen heeft achter de schermen. Rico speelt een maffe poetsgek, een intense karate-instructeur en een invaller die denkt dat hij kleuters lesgeeft.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Asher Angel)

3,0 29 x
Muzikant en filmster Asher Angel gaat undercover als The Substitute. Asher wordt vermomd als een verwaand, vroeger kindgenie, een irritante wereldrecordhouder en een te ijverige wedstrijdeter.

Seizoen 1, Aflevering 7 (The Bella Twins)

3,0 14 x
WWE-ster Nikki Bella verandert in drie aparte personages; een hondertrainer die gymlerares is geworden, een bridezillameisje en een clown die ook loopbaanadviseur is. Haar zus Brie Bella speelt poppenspeler terwijl Nikki undercover gaat als invaller.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Ne-Yo)

4,0 29 x
Een verborgen-camerashow waarin sterren een transformatie door special effects-artiesten ondergaan om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen. Met Ne-Yo.

Seizoen 1, Aflevering 3 (John Cena)

3,0 14 x
Een verborgen-camerashow waarin John Cena een transformatie door special effects-artiesten ondergaat om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Lilly Singh)

3,0 10 x
Multitalent Lilly Singh gaat undercover als een vreemde invaldocent in deze verborgen-camerashow. Als The Substitute drijft Lilly de leerlingen van Woordrow Wilson Middle School tot wanhoop met haar bizarre gedrag.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Jace Norman)

3,0 42 x
Een verborgen-camerashow waarin Nickelodeon-superster Jace Norman (Henry Danger) een transformatie door special effects-artiesten ondergaat om undercover te gaan als invaldocent en een klas kinderen te verrassen.
Archief