The Suspect

Laatste aflevering
45:19
The Suspect
Verlopen

Joe heeft eindelijk de waarheid van de recente gebeurtenissen blootgelegd, maar de dreiging voor zijn naasten is nog nooit zo reëel geweest.

The Suspect gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:56
Verlopen
Joe is wanhopig om de waarheid te achterhalen en slaat op de vlucht. In een laatste poging om te begrijpen wat er met hem gebeurt, moet hij diep in het verleden graven, inclusief dat van hem.
47:21
Verlopen
Joe gaat zelf op onderzoek uit, terwijl de politie doorgaat met haar onderzoek. Terwijl Joe dieper graaft, ontdekt hij details die hem ongemakkelijk dicht bij huis brengen.
46:55
Verlopen
Ondanks zijn inspanningen raakt Joe steeds verder verstrikt in de zaak van de vermoorde jonge vrouw. Wanneer Joe's huwelijk een slag te verwerken krijgt, lijkt de grens tussen onschuld en schuld onherroepelijk te vervagen.
48:54
Verlopen
Wanneer de succesvolle psycholoog Joe O'Loughlin door de politie wordt gevraagd om te helpen bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, beginnen spoken uit zijn verleden weer de kop op te steken.
Archief