The Sympathizer

Laatste aflevering
57:00
The Sympathizer

Seizoensfinale. De Kapitein en Bon zitten vast in een heropvoedingskamp. De Kapitein probeert een manier te vinden om de kampleiding van zijn getuigenis te overtuigen, maar zoekt ondertussen ook naar een manier om te ontsnappen.

The Sympathizer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
50:00
De Kapitein is ervan overtuigd dat het plan van De Generaal niet kan slagen. Hij gaat op zoek naar de geldschieters van het revolutionaire plan en doet een beroep op Het Congreslid. Hij wordt steeds wanhopiger en zet alles op alles om Bon te redden.
Na een lange periode in het ziekenhuis ontdekt de kapitein dat de generaal is begonnen met rekruteren voor een geheime militaire operatie.
De Kapitein ontdekt een ongewilde gast tijdens zijn rit naar de Auteur om advies te geven voor diens filmproject. Op de set worstelt De Kapitein met het ego van de filmregisseur, Hollywoodacteurs met een temperament, de bezorgdheden van Vietnamese gastacteurs en zijn eigen emoties.
Met de generaal's bevel om de spion te elimineren, zoekt de kapitein Bon's hulp voor een plan op Independence Day.
De kapitein en zijn Vietnamese vluchtelingen proberen te wennen aan het leven in Los Angeles. De verslagen generaal wordt achterdochtig en eist dat de kapitein een mol opspoort. Terwijl de kapitein een doelwit zoekt, komt hij weer in contact met zijn vroegere leraar en ontmoet hij zijn verleidelijke assistente.
54:00
Met de val van Saigon voor de deur, worstelt de kapitein met de communistische partij, het Zuid-Vietnamese leger, zijn vertrouwenspersoon bij de CIA en zijn geweten.
Archief